2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا به عده پیدا نمیشن که اشپزی کنن /=یکی با افتخار میگه من از بیرون غذا خریدم اون یکی نمی ...

این سری اصلا آشپزی رو نشون نمیده

به جاش دو ساعت دور هم میشینن مسخره بازی و شکلک درمیارن چرا باید واسه ما جالب باشه 🤦🏻‍♀️

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

مریم امیرجلالی رو دوست دارم بعضی وقتا خوب حرف کوبنده میزنه 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خیلی جیغ جیغوو جنجاله یکمم زیادی رکه😅

منم خوشم نمیاد ازش. چون با جیغ جیغ کردناش معروف شد، فک میکنه اینکار خیلی جذابه برای مردم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

این سری اصلا آشپزی رو نشون نمیدهبه جاش دو ساعت دور هم میشینن مسخره بازی و شکلک درمیارن چرا باید واسه ...

کلا انگار برنامه ی آشپزی نیست. قسمت اولش که کمند و الیکا و اینا بودن و دیدین؟؟؟؟؟ اصلا آشپزیاشون و ندیدبم. فقط دوساعت میگفتن و میخندیدن. یادمه اتفاقا تاپیکم زدم درموردش

کلا انگار برنامه ی آشپزی نیست. قسمت اولش که کمند و الیکا و اینا بودن و دیدین؟؟؟؟؟ اصلا آشپزیاشون و ن ...

الیکا که رو اعصاب بود شدیییددددد

یا فصلی که بهنوش بختیاری اینا بودن همش کل کل مسخره و تیکه انداختن به اون دختره، تهش گفتن کارگردان گفته واسه جذابیت دعوا کنید! شما آشپزی کن واسه ما جذاب تره

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
الیکا که رو اعصاب بود شدیییدددددیا فصلی که بهنوش بختیاری اینا بودن همش کل کل مسخره و تیکه انداختن به ...

آره دقیقا...اصلا خوشم نمیاد از برنامش. خیلی مزخرفه

من وقتی فهمیدم مریم امیرجلالی هم هست اصلا نگرفتمش بقیشو خوبن ولی امیرجلالی خیلی عصبی و پر مدعاست

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻