2777
2789
عنوان

راه تعیین جنسیت موفق خانگی

69 بازدید | 12 پست

دخترا بهترین و دقیق ترین تست تعیین جنسیت خونگی که تا حالا انجام دادید و درست از آب درومده برای خودتون یا اطرافیان چی بوده؟؟؟

برای من تست جوش شیرین بود. با وجوری که همه بدون استثنا از غریبه و آشنا میگفتن پسره تست گفت دختره و توی آنومالی مشخص شد که بلهههه گل دختر داریم

چجوریه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طریقش رو گذاشت لایکم کنید لطفا

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خیلی سادهادرار اول صبحت رو توی یه لیوان یه بار مصرف میریزی بعد یه قاشق جوش شیرین میریزی روش اگه کف ک ...

با ادرار الان نمیشه؟

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148