qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 925 عنوان عروس هلندی و عفونت ها زنانه 109 بازدید | 9 پست دوتا عروس هلندی داریم با دوتا بچه هایش می بچه هایش مدام رو فرش سوالم این جاست آیا عروس هلندی باعث عفونت ادراری و عفونت ها زنانه میشه؟ 1404/04/24 | 10:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48152 خب یعنی مدام آزاده؟بهتره یه تایمی تو قفس باشه ولی خودش که نه باعث عفونت نیست آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
تی_تی_ عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 6627 من که یدونه داشتم همش دوست داشت بیاد بیرون ..بعدم خیلی کثافت کاری میکرد ..پرز پرهاشرتو دهنمون بود رد کردم رفت خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆. ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب🌱🤍
ماه_شاد عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 13628 من که یدونه داشتم همش دوست داشت بیاد بیرون ..بعدم خیلی کثافت کاری میکرد ..پرز پرهاشرتو دهنمون بود رد ... خب کسی که یه پرنده میخره و مسئولیتشو قبول میکنه دیگه حداقل روزی چهل تا شصت دقیقه وقتشو میزاره برای پرنده نازش میکنه از قفس آزادش میکنه و ...درضمن اگه حمام به وقت انجام بشه دیگه گرد زیر پرهاش خیلی کمتر میشد https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 925 خب یعنی مدام آزاده؟بهتره یه تایمی تو قفس باشه ولی خودش که نه باعث عفونت نیست خودشون تو بالکن ولی بچه هاشون تو خونه هستن و هر۵ساعت بهشون غذا میدم
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 925 من که یدونه داشتم همش دوست داشت بیاد بیرون ..بعدم خیلی کثافت کاری میکرد ..پرز پرهاشرتو دهنمون بود رد ... اره من بااینکه هرروز جارو میزنم پرشون و دونه همشون همه جا هست😂