سلام
من امسال شاغل شدم و قبلش هم تجربه ای نداشتم یعنی صفر صفر رفتم سرکار اوایل مدیر خیلی بهم میگفت بلد نباشی ردت میکنم و اینا .منم با جون ودل کار میکردم چون هم ویژگی شخصیتی م هست هم نمیخواستم سال اولی کم بیارم.
ما یه همکار داریم که از لحاظ سابقه بالاتر از منه ۱۵ سال ولی از نظر رده شغلی پایینتره
بعد اینها هر کاری میکنند عکس میگیرند و مستند نیکنند.
من اوایل نمیرفتم عکس بگیرم بعضی وقتها هم تو اتاقم بودم کار داشتم.اما گاهی مواقع میشد که جمع بودیم داخل جلسه این همکار باسابقه که مسئول عکس گرفتن هم هست به شکل بد و توهین آمیزی به من میگفت پاشو عکس بگیر و من اوایل نمیدونستم وظیفه من نیست و به حساب همکاری کردن میگذاشتم.
این رفتارها ادامه داشت تا یه بار که یکی از همکارها بهم گفت کار تو نیست و کار اون یکی هست عکس بگیره منم به مدیر گفتم دیگه عکس نمیگیرم
اما تو همین یه سال شده که من هم گاهی تو عکسها بودم ولی همین همکار باسابقه عکسی که من داخلش هستم را داخل گروه نمیذاره.
من اوایل میگفتم شاید میخواسته عکس خودش باشه اون عکسی که من گرفتم را و خودش داخلشه را میذاره.
اما دقیقا چند بار این اواخر عکس از من گرفته و مثلا همکارهای دیگه راهم گرفته و از همه را میذاره از من را نمیذاره حتی کلیپ میسازه و دقیقا اون عکسی که من هستم حذف میشه یا اگه دوتا عکس باشه از یه موقعیتی که من داخلش بودم جوری میذاره که من نباشم یا از عمد عکسی که دسته جمعی گرفتیم را نصفه گرفته که من نباشم.
اما سوال من .من برام مهم نیست از عکس بدم میاد ولی دوتا همکارهام هم قضیه را فهمیدن و بهم گفتند چرا تو عکسها نیستی الان بنظرتون این دوباره اومد عکس بگیره چیکار کنم بشینم و بی تفاوت باشم نگذاشت تو گروه هم برام مهم نباشه یا پاشم از جمع برم بیرون که کلا عکس ازم نگیره
ببخشید طولانی شد.اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بهم بگه ممنون.