2777
2789

ی حس چندشی دارم بهش

تاپیک قبلم هس دلیلش

بعد گفتم من نمیخوام این رابطه رو میخوام کات کنم گف چرا گفتم حوصله هیچ پسریو ندارم گفت درستش میکنیم تو یه موقعیت مناسب گفتم فکر نکنم بشه بعد گفت میشه قشنگم(🤢🤢🤢قشنگم و مرض) بعد دیگه رفتیم خوابیدیم فرداش من پیام ندادم بهش (همیییییییییییشه من اولل پیام میدادم چون زیاد برام اهمیت نداش یارو، فقد پیام میدادم ک چرت و پرت نگه حوصله دلیل اوردن نداشتم همیشه ی سلام میدادم ) بعد دیگه اونم ن زنگ زد ن پیام داد یه هفته س الان

دختر عموم یچیزی دست پسرخالش داشت با گوشی من زنگ زد ب همین یارو که بگه ب پسرخالت بگو فلان چیزو بیاره برام، حتی جواب هم نداد! 

یعنی چی این حرکاتش

نگید شاید طوریش شده چون تو اینستا میبینه استوریامو

از یارو متنفرم حس چندش دارم بهش یاد حرف زدناش پشت تلفن ک میوفتم میخوام عوق بزنم

فقط جالبه برام بدونم نظراتتونو 

و حوصلم سررفته

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چیشو میخوای بدونی عزیز؟! صد از صد نمیخوادت 

اون جمله ها هم کمترین تلاششه برای نگهداشتن اینقدر البته کمه که نمیشه اسم تلاش روش گذاشت

در ضمن خیلی کار اشتباهی کردی به هر دلیلی اجازه تماس با گوشیت رو بهش دادی

عاقل باشی به این ارتباط برنمیگردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار آدم خودشو یجوری میبینه که طرفش میره دوراشو بزنه برگرده تورو نگه داشته برا همچین موقعی

ااهل دختربازی نیست بعد هفت سال سینگلی با من وارد رابطه شد

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چیشو میخوای بدونی عزیز؟! صد از صد نمیخوادت اون جمله ها هم کمترین تلاششه برای نگهداشتن اینقدر البته ک ...

میگم ازش چندشم میشه چ برسه بخوام برگردم

همون بهتر ک بی دغدغه و بی سوال جواب رفت

میگم ازش چندشم میشه چ برسه بخوام برگردمهمون بهتر ک بی دغدغه و بی سوال جواب رفت

خب خیلی اینطور بنظر نمیرسه 

اما من امیدوارم که همینطور باشه

پ. ن: اگه زیر 22 سال هستی بسیار داری اشتباه میکنی که با مرد ارتباط میگیری

خب خیلی اینطور بنظر نمیرسه اما من امیدوارم که همینطور باشهپ. ن: اگه زیر 22 سال هستی بسیار داری اشتبا ...

تاپیک قبلمو بخونی متوجه میشی