2777
2789

ی ملک خریدیم جوری گردنش کج پیش خانم صاحب ملک انگار بهش لطف کرده ملک مفتی داده حالم ازش بهم میخوره حاضر حق ما له بشه سالها کار کنیم ضرر بدیم ک این تو چشم اون زن ادم خوبی ب نظر بیاد.کلا حالم ازش بهم میخوره من ب چ امیدی میخاستم زندگی اینده و بچه داشته باشم از این ادم بچه ای ک حتما هر ثانیه تو گوشش بخونه بخاطر بقیه از حق و حقوقش بگذره

دقیقا شوهر منم اونطوریه حاضره از دوستاش دستی هم بگیره ولی یه غریبه که ازش درخواست پول کرده نه نگه😑

اما خوب برای من و بچه هام راحت نه میگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن شکر خدا از این ادم شل بچه ندارم

پس برای بچه دار شدن سال های زیادی وقت داری 

زود تصمیم نگیر  چند سالی زندگی کن درست شد ادامه بده 

درست نشد تمومش کن 

من اگر ببینم همسرم جو زده شده در لخظه میزنم تو برجکش

این بی شرفم همینه بنظرش من از پول خودم صرف خودم کنم اسراف میشه

منم همش از پولای خودم خرج خودم میکنم چند تا عمل زیبایی کردم همش غر میزد پولاتو میدادی من یه ماشین میگرفتم برای دم دستی🙄

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

دقیقا شوهر منم اونطوریه حاضره از دوستاش دستی هم بگیره ولی یه غریبه که ازش درخواست پول کرده نه نگه😑ا ...

غریب پرستن 

موقع سختی مرد و زنده شوهرتون برای اون غریبه مهم نیست

شعور نیس ک حق زن و بچه خونوادت رو له کنی ک فقط نمایش خوبی از خودت باقی بذاری نهایتا بگی من میخاستم ف ...

یه بار یکی تو همین نی نی سایت بهم گفت شوهرت تو تله ایثار هست منم رفتم گوگل سرچ کردم دیدم دقیقا مشخصات شوهرمه فکر کنم برای تو هم همینه خواستی مطالعه کن

منم همش از پولای خودم خرج خودم میکنم چند تا عمل زیبایی کردم همش غر میزد پولاتو میدادی من یه ماشین می ...

میگفتی نه بابا دیگه چی 

میخواستی یه زنم بگیرم برای کارای دم دستی