2777
2789
عنوان

مهمونی دیشب و رفتار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 115 پست
مثلا بچه رو خونه عمه و خاله و‌دایی و عمو نمیبرین پس این بچه چطور باید فامیلاشو بشناسه چطور بفهمه کدو ...

احتمالا تو دور همیای خونه مادربزرگا خیلی پیش مباد که همشون جمع باشن یا تفریحات دسته جمعی بیرون و طبیعت

من یه دختر عمو دارم بچشو تا ۴سالگی هیچ جا نبرد بعد یه ما دورهمی خانوادگی بزرگ داریم بعد۴سال بچشو آورد بچه اصن شوک زده شد گریه می‌کرد میترسبد الانم که ۸ساله همینجوره دیگه گریه نمیکنه ولی با بچه ها بازی نمیکنه همش کنار مادرشه با کسی صحبت نمیکنه توی مدرسه هم با بچه ها مشکل داره کلا خیلی درونگراس و دنبال خلوت و تنهاییه از جمع و شلوغی فراریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بچه رو خونه عمه و خاله و‌دایی و عمو نمیبرین پس این بچه چطور باید فامیلاشو بشناسه چطور بفهمه کدو ...

کلا اهل رفت و امد نیستم.....خونه ی مامانم که میرم...زنداداشامو خواهرامم میان اونجا.....خونه ی مادر شوهرم میرم...خواهرشوهرامم میان اونجا...البته با مادرشوهرم تو ی ساختمونیم....دیگه تو همین روابط عمه و عمو خاله و...و... میشناسن....رفتو آمد با بچه ی کوچیک.هم بچه اذیت میشه...هم مادر...هم صاحبخونه.....ی جا دوره ی قران بودیم....بچه رو فرش تاره عروس بالا آورد...یکسال بود خونه دار بود....یکی از آشناها مهمونی گرفت بچه پاش خورد به استکان چایی ،چایی چپ شد رو فرش رنگ روشن.....من چشممو عمل کردم زنداداشم اومد عیادتم....بچه ی برادرم،۳ سالشه توپو محکم بطرف تی وی شوت کرد.....دلم اومد تو دهنم....زنداداشم از من بدتر.....خواهر زادم شمعدون  پاتختی رو کج کرد....با بچش دعوا کرد ولی من گفتم اشکال نداره بچه اس دیگه...خوب صابخونه که نمیتونه چیزی بگه...پس بهتره با بچه کوچیک جایی نریم...تا بچهادبزرگ بشن....الان بچهای من اجتماعین...مشکلی نداریم،از این بابت.....

احتمالا تو دور همیای خونه مادربزرگا خیلی پیش مباد که همشون جمع باشن یا تفریحات دسته جمعی بیرون و طبی ...

آره...بیرون میریم...همه جمع میشیم خونه باغ میریم....اکثرا خونه ی مادر بزرگا همه جمعن...با بچها بازی میکنن...اگه خدای نکرده..چیزی بشه..مثلا چایی چپ بشه....وسیله ای بیفته،بشکنه...اونا دیگه ناراحت نمیشن...میگن بچه ی خودمونه...تازه ما اگه هم دعوا کنیم اونا ناراحت میشن...ولی خوب خونه ی مَردم...سخته...شاید یکی رو وسیله هاش حساسه

تنبیه برای اینه ک وقتی بچه کار اشتباهی کرد متوجه اشتباهش بشه.مثلا اگ کسیو زد یکی دو روز از اسباب باز ...

محروم کردنم برای این سن فقط در حد ده دیقه باشه بیشتر اشتباهه اطلاعات غلط تربیتی ندین 

عزیزم دیر وقت شده بود صبحم سر کار باید میرفتم و نخواستم باذاعصاب خورد بخوابم هر چند سر درد گرفتم از ...

حالا اشکال نداره ایشالا از امروز شروع کن

باباها بعضی وقتها خیلی پررو میشن همسر منم همینطوره 

البته من از خجالتش در میام.یه جوری رفتار میکنن انگار بچه فقط مال مامانه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
من یه دختر عمو دارم بچشو تا ۴سالگی هیچ جا نبرد بعد یه ما دورهمی خانوادگی بزرگ داریم بعد۴سال بچشو آور ...

,,من از همین موضوع هم میترسم به نظرم راه حل میانگین اینه که خونواذه های بچه دار با هم هر چنوقت یه بار بیرون قرار بذارن من بچمو پارک که میبرم خیلی خوشحاله با همه بچه ها هم میجوشه شکر خدا اصلا این نیست که بزندشون یا دوری کنه یا گریه کنه مدام در حال جست و خیز و شادی و جیغه