2777
2789

دیشب خاب دیدم توی هیئت بودم بعد دوتا پسر ۱۶ ۱۷ ساله دنبالم میکردن اخرش منو گیر اوردن اول گفتن بهمون برنج بده بعد گفت دوکیسه برنج بده اخرش گفت ن خب ۳ پرس کباب با برنج بده 

این تعبیرش چیه باید نذری بدم؟؟ بعد اون خاب ی خاب دیگ دبدم پسرم ۱ سال نیمش دستاش شکسته میگم نکنه نذر ندم بلایی سر پسرم بیاد

اهااینم بگم که من وقتی ک باردار بودم ۳ کیلو برنج نذر کردم هرسال بدم ب فقرا توی محرم امسال یک کیلوش رو شله زرد درست کردم دوکیلوش موند گفتم تا اربعین نذرمو ادامیکنم نکنه منظورخابم همون دوکیلو برنج هست

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون توی فکرت خست این خواب روادیدی 

بهتره بدی 

سه کیلو برنج خام بخر بسته بندی کن به سه فقیر بده 

اگه ندی هر اتفاقی بیافته فک میکنی از اونه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به خدا اینجا یوزارسیفی وجود نداره گوگل سرچ کن

گوگل چی بنویسم دقیقا بگم پسر ۱۳ ساله دنبالم برای نذری اومد تعبیر چیست اصلا گوگل همچین چیزی سرچ میکنه ؟؟؟ شما بلد نیستی ممکنه کسی بدونه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
آره دیگ

مرسی💕

چون توی فکرت خست این خواب روادیدی بهتره بدی سه کیلو برنج خام بخر بسته بندی کن به سه فقیر بده اگه ندی ...

اره همین کارو میکنم الان

اگه دستت بازه یه چندتا پرس غذا بپز نذری بده ، بده شوهرت ببره بده به بچه های کار یا ضایعات جمع کنا یا ...

چشم مرسی ک نظر دادی💞💕

اره همون می تونه باشه نذرتو ادا کن

چشم مرسی 💞💕

به نظرم اون چیزی که تو خواب ازت خواستن هم ادا کن همون سه پرس غذا

الان بودجه ندارم اخر ماهه این ماه ما کلا ۱۵ حقوق داریم ۱۱ میلیوت قسط دادم الان کل داراییم ۵۰۰😂اونم باید برم شیر خشک بگیرم مای بیبی