2777
2789

بعضی نظرات اینجا، واقعا آسیب زا هستند. بعضی وقت ها شاید این حس سراغ آدم بیاد که شاید نیت اوون افراد صدمه زندن هست، شاید هم از روی ناراحتی هست. مثلا:

1. خانمی گفته بود تازه ازدواج کردم، همسرم خیلی بهم محبت می کنه. نظرات:

یه وقت بهش محبت نکنی ها، پر رو میشه

اصلا محلش نزار تا ارزشت بالا بره

صدات کرد بگو خسته ام

چرا کسی باید جواب خوبی رو با بدی بده و انتظار داشته باشه نتیجه ی خوب بگیره. 

2. خانمی گفته بودم همسرم دستش تنگه چیزایی که می خوام رو نمی تونه بخره. نظرات:

انقدر دعوا درست کن تا بلاخره کم بیاره

کارتش رو بگیر، بدون حساب و کتاب همینطوری خرج کن، خودش مجبور میشه کار دوم پیدا کنه

زنی که خرج نداره؛ ارج نداره. باید همیشه یه خرجی داشته باشی که بهش فشار بیاد

سنگین خرید کن تا تلاش بیشتری کنه، مگه مرد بجز تلاش کردن بدرد چیز دیگه ای میخوره. بره تا شب سر کار دوم تا چیزی که می خوای بخره.

زندگی مشترک درک متقابل هست. وقتی همسری به ما می گه دستش تنگ هست، چرا بایستی به جای درک و همکاری، بریم اوون طرف زمین ما هم بشیم مشکل دوم و فشاری که روش هست رو بیشتر کنیم. مثل این می مونه که خانمی بگه سرم درد می کنه، بعد آقا بجای اینکه مراعاتش کنه و توی خونه کمکش کنه، با خودش بگه نه این فیلم جدیدش عه اگر بهش کمک کنم، از فردا همین کار رو می کنه. بذار باهاش دعوا کنم که سرت هم درد می کنه به من چه، ناهار رو چیکار می کنی؟
اینطوری میشه زندگی کرد؟ این تبدیل کردن زندگی به میدون جنگ هست.

3. خانمی گفته بود با خواستگارش رفته بودند بیرون. پرسیده بودند چیکار کنند بهتر هست. نظرات:
 یه چیز خیلی گرون سفارش بده، ببین خسیس هست یا نه.

جاهای گرون رو انتخاب کن که عادت کنه از فردا خسیس نشه.

بهش بگو برام گل بخر، ببین گل چه قیمتی می خره.

بهترین حالت این هست که آدم وقتی سر قرار میره، خودش باشه، نقش بازی نکنه. ولی این هزینه هایی که ایجاد میشه، از جیب کسی خرج میشه که قرار هست همسرتون باشه. یعنی پول زندگی آینده خودتون هست. مثلا اگر توی 3 هفته، 10 میلیون تومن بیرون غذا خوریم. یعنی 10 تومن از پولی که می تونست برای حلقه یا مراسم عروسی یا کادو برای خودتون یا یک وسیله برای خونه خرج بشه، خرج شد. ما با دشمن خودمون طرف نیستیم. خسیس بودن رو هم با این چیزا نمیشه خوب تشخیص داد. از طرف دیگه همین مسئله از طرف آقایون هم، به همدیگه، مطرح میشه. میگن ببین دختره چه قدر اهل ریخت و پاش هست. اگر روز اول خرج زیادی دستت گذاشت، آدم ساختن زندگی نیست، همش به فکر خودش هست. هر جفت این صحبت ها فقط زندگی ما رو به هم می زنه. آدم باید خودش باشه و نقش بازی نکنه.

این که ما تجربه بدی از زندگی خودمون داریم، نباید دلیل بشه که زندگی بقیه رو هم به هم بزنیم. اگر یک راه حل برای ما جواب داده، لزوما برای کسی دیگری ممکن هست جواب نده. شاید هم در ظاهر خوب جواب داده، مثلا همسر ما کوتاه اوومده ولی بیشتر ناراحت شده. کافی هست راهی که در نظر داریم رو بررسی کنیم. اگر آزار دادن طرف مقابل ما در اوون دیده میشه، راه حل خوبی نیست. خوبی رو باید با خوبی جواب داد و بدی رو باید با خوبی جواب داد، مگر نه هیچوقت جنگ پایان نداره. این که ما از همسرمون ناراحت هستیم، دلیل خوبی نیست که تمام افراد جنس مخالف رو بد تصور کنیم و این تصور رو به بقیه القا کنیم. فردا ممکنه مشکل ما توی زندگی برطرف بشه، اما مشکلی که با حرف های ما توی زندگی دیگری ایجاد کردیم ممکنه برطرف نشه.

با اجاره اسی شرمنده بچه ها هرکسی میتونه راهنماییم کنه 

شرمنده ما طبقه بالا مادر شوهرم اینارو ساختیم اما مجوز و سند اینا نداره خونه تو روستا هستش

خواستیم براش کنتور بگیریم گفتن باید قولنامه از مادرش تو بنگاه بگیریم بعد ببریم بنیادمکسن ببینیم اونا چی میگن

ی ترسی دارم میگم نکنه ما همینجوری ساختیم بنیاد جریمه کنن مارو یا خونه مون رو خراب کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت اینجور نبود قبلنا نظرات برحسب تجربیات و اطلاعات بود

الان براساس تنفر ودلقک بازی و شنیدها هستش 

چند روز پیش ی خانمی تو تاپیک نظر ی میداد که غلط بود وقتی بهش گفتم گفت چه میدونم منکه اطلاع ندارم مجردم 😐

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲

بدترینش اینه که برای کوچکترین مشکل میگن برو کار کن خونه بگیر مستقل شو بعدشم جدا شو

اصلا جنگیدن برای زندگی یه کار عیب و زشته اصلا تلف کردن وقته

انگار زن یه مرد آهنی که میتونه در عرض چند ماه یه کار نون و آبدار پیدا کنه خونه بخره بچه هاشو برداره بره طلاق بگیره خوشبخت بشه

اینجا مشکلات یه طرفه شنیده میشه

چه بسا همون خانومی که داره راهنمایی میشه از چاله دربیاد بیوفته تو چاه مقصر اصلی مشکلات زندگیش خودشه

قبلنا توی سایت یه سری خانمی که تجربه زندگی متاهلی رو داشتن نظر میدادن حالا ممکن بود تو نظرات اونا نظری داده بشه که خیلی راهکار درستی نبوده 

ولی الآن یه سری بچه دبیرستانی تو سایتن که با توهماتشون نظر میدن 

سایت متاسفانه خیلی افول کرده😔

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
بدترینش اینه که برای کوچکترین مشکل میگن برو کار کن خونه بگیر مستقل شو بعدشم جدا شواصلا جنگیدن برای ز ...

کاملا درسته.

مشکل مطرح شده: امروز همسرم 5 ثانیه کوتاه تر خدافظی کرد و رفت سر کار، فکر کنم دوستم نداره.

نظرات: 

طلاق، اصلا دیگه این زندگی ارزش نداره.

مهریه رو بذار اجرا تا مثل آدم باهات خدافظی کنه

بچه داری؟ اگه بچه نداری سریع خودت رو از این جهنم خلاص کن تا دیر نشده

همش زیر سر مادرشه. امیدوارم مادر شوهرم و خواهر شوهرم بمیرن. اه

برای چی ازدواج کردی؟ هنوز 27 سالته. می تونی درس بخونی پیشرفت کنی. سر کار بری. خوش بگذرونی. ازدواج رو بذار برای بعد از 30.

وای من یکی رو میشناختم همسرش اینطوری بود، آخرش بچه ها رو هم ازش گرفت و ولش کرد.

من مجردم ولی اگه جای تو بودم قهر می کردم می رفتم خونه بابم تا بفهمه چطور باید باهام رفتار کنه. راستی بچه ها دبیرستان خوب چی سراغ دارین که امسال ثبت نام کنم.

هیچ چیز به اندازه نسخه طلاقشون منو عصبی نمی کنه 

طرف تازه میاد و میگه فلان مشکل تو زندگیم پیش اومده میگن فقط طلاق ، چجوری اینو تحمل می کنی ، شوهرت خیلی فلانه 

بابا به خدا یه وقتایی لازم نیست هر چی تو ذهنت و خواسته خودت از زندگیه به بقیه بگی 

من همیشه حس میکنم اینجور نظرات از یه عقده درونی میاد کاری که خودشون نتونستن انجام بدن به بقیه میگن شاید حسم درست نباشه ها که قطعا هم نیست ولی نمی دونم چرا حس می کنم نظری که داده میشه با بغض و کینه ست

هیچ چیز به اندازه نسخه طلاقشون منو عصبی نمی کنه طرف تازه میاد و میگه فلان مشکل تو زندگیم پیش اومده م ...

شاید همینطور باشه. 

من دقت کردم وقتی کسی مطرح می کنه که همه ی مردا خیانت کارند. همشون بی غیرت اند. همشون گاو اند و ... از این دست صحبت ها. و وقتی یکنفر می گه که «نه همشون اینطور نیستند. همسر من آدم خوبیه.» چند نفره بهش حمله صورت می گیره. یعنی دید غالب باید این باشه و کسی بخواد تغییرش بده، محکوم میشه به ساده بودن و نپخته بودن. 

شاید همینطور باشه. من دقت کردم وقتی کسی مطرح می کنه که همه ی مردا خیانت کارند. همشون بی غیرت اند. هم ...

دقیقا همین طوره 

من بارها محکوم شدم تو این سایت صرفا برای اینکه به خانومی گفتم باشه خیانت دیدی قبول ، چالش تو زندگیت داشتی قبول 

برای زندگیت بجنگ نشد فکر طلاق کن 

هزار بار گفتم مرد هم آدمه احتمال داره پاش بلغزه و خیلی ها هم ممکنه با یه تلنگر برگردن 

ولی متاسفانه یه سریا نمونه واقعیه نرود میخ آهنین در سنگن و این حسشون رو رواج میدن و خدا میدونه چه زندگی هایی که برای همین راهکارهای اشتباه سرد شد و رو به زوال رفت😔😔😔

دقیقا همین طوره من بارها محکوم شدم تو این سایت صرفا برای اینکه به خانومی گفتم باشه خیانت دیدی قبول ، ...

گفتین هزار بار گفتم مرد هم آدمه احتمال داره پاش بلغزه و خیلی ها هم ممکنه با یه تلنگر برگردن 

در مورد زن هم صدق میکنه یا فقط مرد ؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

گفتین هزار بار گفتم مرد هم آدمه احتمال داره پاش بلغزه و خیلی ها هم ممکنه با یه تلنگر برگردن در مورد ...

چرا صدق نکنه عزیزم 

زن آدم نیست ؟؟؟

فقط یه مسئله ای که هست زن ها وابستگی عاطفی سخت تری دارن اگر دلبسته کسی بشن سخت جدا بشن اما همه چیز ممکنه 

درسته یه کم تو عرف جامعه ما جا نیفتاده ولی من کم ندیدم زنی که پشیمون شده و زندگیش رو به راه شده 

به نظرم آدم ها باید به هم فرصت بدن

چرا صدق نکنه عزیزم زن آدم نیست ؟؟؟فقط یه مسئله ای که هست زن ها وابستگی عاطفی سخت تری دارن اگر دلبسته ...

نظرتون عالی بود و یک طرفه نبود خوشحال شدم و موافقم کاملا با نظرتون، یه سریا این حق گذشت خیانت رو فقط برای مردا میدونن میگن چون مرده ولی زن رو میگن لایق مرگه

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*