2777
2789
عنوان

بچه ها من ادم بدیم بنظرتون

398 بازدید | 54 پست

من ی پسریو دوسش دارم اونم عاشمه و بخاطر تلاش زیاد کرده اما دارم میبینم شرایطش زیاد خوب نیست انتظار سازش داره 

و این واسه من سخته من تااینجاشم خیلی صبرکزدمو انتظار کشیدم واسش اما دلم نمیخاد با سختی زندگی کنم میترسم 

تازه سابقه اعتیاد داشته

خانوادشم کنارش نیستن توی هیچ چیز تنهایی خودش نمیتونه خیلی کارا بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلاچون سابقه اعتیاد داشته ممکنه دوباره برگردهیادت نره توی این دنیا هیچ چیز و هیچکس مهمتر از آرام ...

حتی اکه باهاش رابطه کامل داشته بودم؟ باهاش دختریمو از دست دادم متاسفانه:( خیلی بچگی کردم

اره بهش فکر هم کردم و سراغ دکترهم گرفتم پیگیری کردم..اما میترسم یوقت خاستگار بعدیم بفهمه البته گواهی ...

خب پس

کی دیگه توی این دوره زمونه گواهی میگیره

قبلا به قول خودت بچه بودی ی کار اشتباه کردی نذار این کار اشتباه باقی عمرتو تباه کنه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

اگه سابقه اعتیاد داشته و خانوادش حامیش نیست اصلاااا خودتو ننداز توی سختیداشتن آرامش و زندگی سالمو بی ...

حتی اگه بکارتمو باهاش از دست داده باشم؟ بچگی کردم خیلی زیاد میدونم 

حتی به ترمیم هم فکر کردم..