2821
2789
عنوان

خاطرات یک ترسو

78 بازدید | 8 پست

من به شدت از حشرات می ترسم به خصوص حشره ای به نام زنببببببببببببببببببور بعد فرمانده سپاه منطقه اومده بود برا سخنرانی زنبور نشست رو دوستم بعد من محکم جیغ زدم آقا وای مدیرمون که قبل اومدنشون گفته بود مودب باشید خانم باشید حرف نزنید یهو رنگش پرید بعد اون بیچاره هم دید همه دست پاچه شدیم خندش گرفت هیچی دیگه اون باز بهتر بود خودش جمع کرد سخنرانی ادامه داد مدیرمونم چیزی نگفت چون ازمون تعریف کرده بودن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من سوسک می‌ندازم رو بچه فامیل خیلی خوبه😂

بدو دعا کن جا بچه فامیل نیستم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید باورت نشه ولی من از مورچه هم میترسم🥲😂

بار کردم چون خودمم از بزرگش می ترسم کلا فوبیای از حشراته

دم فرمانده گرم چه باحال بوده😂

اره بابا کلی هم جلو مدیر ازمون تعریف کرد دعوامون نکنه برا اولین بار به جا برق چراغ نفتی نگرفتم ولی کارش درست بود دمش گرم بعد پسرا میگن ما می ریم سربازی مدیر ما سهتگیر تر بود واقعا دلم برا خودم سوخت

آره واقعا همشون چندش و ترسناکن

چندشم نمیشه می ترسم واقعا حس چندشی ندارم جز سوسک

2823
2791
2779
2792