2777
2789
عنوان

تابستون احمق

115 بازدید | 18 پست

کسل کننده حوصلم سر می‌ره همش .. سریال میبینم تو اینستا میچرخم کارم شده همین خسته شدم مزخرفه همه چی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابستونو بیشتر از زمستون دوس دارم خودم‌.‌‌...

منم..

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تابستونو بیشتر از زمستون دوس دارم خودم‌.‌‌...

اصلا.. گرمه .. حالا دو روزه هوا خیلی خوب شده یه کم بارون اومده ولی دو روز دیگه باز گرم میشه .. حوصلمم سرمیره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بدترین تابستون با اختلاف

دقیقا 🙄

تابستون واسه پولداراس که برن سفر خارج کشورمثلا دوست دختر من همکلاسیشو منظورمهرفته تایلند

ما اومدیم بهر تماشای عشق و حال بقیه

اصلا.. گرمه .. حالا دو روزه هوا خیلی خوب شده یه کم بارون اومده ولی دو روز دیگه باز گرم میشه .. حوصلم ...

من از زمستون خوشم نمیاد اصلا

همش حس دلگیری هست برا من.   نمیدونم چرا

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

لعنت به هر چی کولر

برقم که بره عالیه .. یعنی یه سری موقع برق رفتن باید گرما بکشیم ..کلی هم حشره و پشه میاد شبا.. یبارم موقعی که بابام کولر رو خاموش می‌کنه 💔😂

بی صبرانه منتظر فصل سرما هستم

عاشق پاییزم و باد خنکش

آخ که چ لذتی

خدااااایا زودتر برسونش  

متنفرررررررم از گرما

اه اه اه

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من از زمستون خوشم نمیاد اصلاهمش حس دلگیری هست برا من. نمیدونم چرا

برعکس برا من فصل جنب و جوش و زندگیه