بهم اصلا جهاز نداد چند بار تیکه به شوهرم انداختخ خلاصه کلی تذکر دادم پدرم املاکیه الان اومد بنگاه در چک کذدن اجاره نامم گمکم کرد بعد برام کامیون با قیمت مناسب توسط دوستش گرغت.ولی در اخر گفت من به راننده کامبون نگفتم تو دخترمی.منم زنگ زدم مادرم بهش گفتم بابام چی گفته گفتم عارتون میاد بگید من دخترتونم منم رفت وامد نمیکنم دیگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از بیست سالگی مجبور بودم خرج خودمو خودم دربیارم همیشه توی خونه هیچ حقی نداشنم ۴۵ سالمه اردواجم ۶ سال طول کشید رشتم هنره همش رشتمو تحقیر میکرد من از پدرم خسته شدم
عزیرم حق داری فکر کردم کم سنو بی تجربه ای که پدرت اینطوری میکنه🤦🏻♀️
نه اصلا.خودش هیچ احترامی برام قایل نبود من ۲۵۰ متر زمین با پول خودم خریدم وقت ازدواج داداشم میگفت زمینتو بده من دستم خالیه از خونه به نامت میزنم گفتم خودم دوروز دیگه پول بخوام از کجا بیارم از خونت بیرونت کنم
عزیزم منم مادرم مخالف بود الان یک ساله و ۴ ماه ندیدم هیچکدوم از اهل خانواده مو ۹ ماهه باردارم مامانم شنیده باردارم تلفنی چندباری صداشو شنیدم کنار بابام و زنداداشم بوده حتی بهم تبریک نگفته پیش خودم میگم این زن دلش نخواست حتی دخترشو تو بارداری ببینه دلش نخواست یه دونه بیسکویت به دخترش بده منم تو بارداری سختی های زیادی کشیدم بارها بستری شدم دلش نخواست بدونه زنده میمونم یا نه میگن زایمان کردن سخته شاید منو از دست داد یعنی دلش برام تنگ نمیشه من که دلم خیلی براش تنگه ولی ......