2777
2789
عنوان

خانما قانون جذب و اینا واقعیه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 36 پست
من اعتقاد دارمبیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست در خود بطلب هر آنچه خواهی که توییاتفاقات تغییر نمیکنن ...

👌👌🌿

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر از همین طریق دکتر میشه. و از اینکه از بچگیش چیکار کرده گفته

چه جالب

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خیلی هم عالیاز نظرم بجز مثبت اندیشی و جذب انرژی مثبت کنارش باید سخت تلاش کرد تا بهش رسیدب قول یکی از ...

عزیزم وقتی تو ایمان قلبی به انرژس و خدا داشته باشی انرزی میگیری برای تلاش کردن وقتی هم خدا ببینه تو داری تلاش میکنی دیگه دررحمتهاشو برات باز میکنه من خودم یه چیزی میخواستم ک غیر محال بود نامه نوشتم عکسشم پایینش کشیدم شکر گذاری کردم اتفاق افتاد مامانم یخچال خرید گفت بازش نمیکنم تا بریم تو خونه ی خودمون دوماه بعدش پول ساخت خونمون جور شد یه وام هایی چیزی همیشه تو قرعه کشی شرکت میکرد اما اسمش درنمیومد رفت دسته سوییچ خرید به امید اینکه ماشین بخره دوماه بعدش اسمش تو قرعه درومد دختر عمم تیزهوشان قبول شد نعدل دو ترمش بیست شد حتی یه فردمدنظرشو هم جذب کرد و..... 

تبریک میگم تو جوگیری اگه باور کردی قانون جذب رو 

قانون جذبی وجود نداره 

یک آدمی هست و یک مسیر اینا همش چرته پنج صبح بیدار شدن افراد موفق و قانون جذب و قانون صبوری و همه اینا وجود نداره بیخیال بشید 

بچسبید به مسیر و هدفی که دارید رو ذهنتون کار کنید نه باور کردن به این چرت و پرتا :/

ناموسا با من مهربان باشید من آدم خوبیم

عزیزم وقتی تو ایمان قلبی به انرژس و خدا داشته باشی انرزی میگیری برای تلاش کردن وقتی هم خدا ببینه تو ...

👌👌