2777
2789
عنوان

خانما قانون جذب و اینا واقعیه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 36 پست
با احترام به همه نظرات،تا وقتی نخوای، اراده نکنی و تلاش نکنی غیر ممکنهالبته درسته کلمات بار مثبت و م ...

👌👌👌

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

با احترام به همه نظرات،تا وقتی نخوای، اراده نکنی و تلاش نکنی غیر ممکنهالبته درسته کلمات بار مثبت و م ...

واسه رسیدن به هر چیزی باید جون کند و سخت تلاش کرد

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعیه

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

❌️یه لحظه وایستا 🫸❌️

‼️دیگه لوازم آرایشتو گرون نخر‼️

✅️ شاین لاو دنیای لوازم آرایشی متنوع و ارزونه

🧨قیمت مناسب

✅️کیفیت تضمینی

✅️بیا تک بخر به قیمت عمده ببر😳

سریع عضو کانالش شو تا بنرو برنداشتم🏃‍♂🏃‍♂

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

نمیشع فرستاد اینجا به ایدی داخل ایتا پیام بده تا وارد کانال کنم ممنون از اعتمادتون 

یا آیدی بزار تا لینک و برات ارسال کنم 

آیدی ایتا

@nosha2080

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
ممنونم

فقط مواظب باش این تمرینات باعث ایجاد وسواس فکری  برات نشه 

بعنوان سرگرمی بهش نگاه کن نه هدف 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

فقط مواظب باش این تمرینات باعث ایجاد وسواس فکری برات نشه بعنوان سرگرمی بهش نگاه کن نه هدف

چشم

چیز خاصی نیست یک انگیزه است شما مثلا میخوای شغل خیاطی شروع کنی شروع میکنی دوخت و دوز به جای اینکه بگین وای اگر طرف پارچه بیاره برام چیزی که میخواد بد بدوزم به جای اینکه بگی مشتری ندارم اینا همشون حرف های منفی قانون جذب اینارو حذف میکنه بعد یک مدت کم کم میبینی خیاطیت راه افتاده 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

چیز خاصی نیست یک انگیزه است شما مثلا میخوای شغل خیاطی شروع کنی شروع میکنی دوخت و دوز به جای اینکه بگ ...

اوکی ، ممنونم

یه کتابی دارم میخونم به اسم مغازه جادویی درمورد همین چیزاشت

خب تا الان چی دستگیرت شده؟

بله من خودم از قانون جذب نتیجه دیدم دختر عمم دید مامانم دید خواهرمم دید اونم چنددددبار

خیلی هم عالی

از نظرم بجز مثبت اندیشی و جذب انرژی مثبت کنارش باید سخت تلاش کرد تا بهش رسید

ب قول یکی از کاربرا این کلمات مثبت برا جلوگیری از جا زدن و پا پس کشیدن تو هدفه