2777
2789
عنوان

شوهرم کثیف ترین نریه که دیدم

537 بازدید | 18 پست

سه ساله عقدم شوهرم با دوز و کلک ب بهانه ادامه زندگی مهریمو از چنگم درآورد فقط ۳۰تاش مونده هیچیم ب نامش نیس

خلاصه ک اومدنی خاستگاری کلا ی ماشین داشت از پاقدم من به همه چیییی رسید 

خودش و خانوادش فقط دنبال بهانه بودن تموم کنن 

حالام میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم

طلاق هم نمیده میگ ۳۰ تارم ببخش

چیکار کنم دلم خونه 

من سه سال پاش وایسادم تا پیشرفت کنه

چقد زیاد

سه سال عقد

خانوادت چیزی نگفتن؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس فیک بودن میگیرم

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

نه نبخشیا 

چجوری به همه چی رسیده و هیچی به نامش نیس ؟

توام بگو طلاق نمیخوام مهریمو بده بعدم هررری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چرا سه سال وایستادی تحمل کردی اما همین سه سال رو یک مهارت یاد نگرفتی بتونی پول دربیاری؟ اگه خونه خودتی باهاش دعوا نکن،فقط بمون برو مهارت یاد بگیر کار کن پول دربیار یه حا اجاره کن بعدم بیوفت دنبال کارهای طلاق، اصلا واسه همون یه ذره پول باقی مونده از مهریت هم که شده نذار دوباره زن بگیره یا نفس راحت بکشه

چرا سه سال وایستادی تحمل کردی اما همین سه سال رو یک مهارت یاد نگرفتی بتونی پول دربیاری؟ اگه خونه خود ...

منو از خونه انداخته بیرون دوماهه 

مهارتم زیاد بلدم فقط کار نمیکنم 

منو از خونه انداخته بیرون دوماهه مهارتم زیاد بلدم فقط کار نمیکنم

کار کن مجبوری... کی گفته مرد باید خرج زن رو بده؟ الان مردها مرد نیستن هرچند قبلا هم خوب نبودن ولی الان یه ذره غیرتم ندارن، برو کار کن راحتتتت میشی، برو شکایتم بکن انداختت بیرون، اصلا نترس از حرف کسی، زن مظلوم به درد اذیت شدن میخوره همین و جاش بهشت نیست زن خوبیم نیست

هنوزم به پاقدم اعتقاد دارید؟ 

اگه رفتار اون باعث اختلافتون شده و مشکل از اونه که  نبخش  

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن