2777
2789

یوقتایی میگم این مدل آدمها با یکی که می‌خوان ازدواج کنن انگار اون آدم کالا هست زن و مرد هم ندارن این موضوع مثلا اون خانوم یجوری حرف میزد انگار داره درباره یه حیوون حرف میزنه واقعا این ازدواجا خیلی حال بهم زنه...

اولین عکسشون یه عکسی بود که فیل تر رو صورت خودشم نبود در حد خواستگارش بود 

بعد امشب یه عکس گذاشته بود خودش در از فتوشاپ یکی دیگه بود انگار بعد اون بنده خدا هم از نزدیک و بدون افکت مثلا میخواس بگه من خوشگلم و باکلاس خواستگاری زشت و دهاتی چطوری درستش کنم🫤🫤🫤چقدر بد ذات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر جدی گرفتینش ، من جاتون بودم حتی کامنت هم نمیذاشتم برای یه آدم بی شخصیت ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

چقدر جدی گرفتینش ، من جاتون بودم حتی کامنت هم نمیذاشتم برای یه آدم بی شخصیت ...

حرف شما هم درسته ولی واقعا تو سایت خیلی اینچیزا رو دیدم عکس خواستگارشونو میذارن من خوشگل ترم یا اون بعد عکس اون بدبخت ساده مال خودشون فتوشاپی😂😂یوقتاییم باید به بعضیا فهموند تو چشم بقیه چه مدلی هستن

حرف شما هم درسته ولی واقعا تو سایت خیلی اینچیزا رو دیدم عکس خواستگارشونو میذارن من خوشگل ترم یا اون ...

درسته 👌🏻

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .