2777
2789

از زمانی ک دوست بودیم کلی چالش رو کنارهم گذروندیم

اومدیم ازدواج کردیم توی عقد خانواده ها خیلی اذیت کردن خیلی زیاد 

با نظر خدا شوهرم مغازه زد 

بهترین مجلس عروسی رو گرفتیم 

بهترین وسایل 

همه چیز عالی 

ولی یهو از برج ۲همهههه چیز بهم ریخت

شوهرم یهو خیانت کرد بی دلیل 

مغازش ک کلا داره ب فنا میره

رفته زیر نزول کسی ک این پولارو نجس میدونه

دنیای طلبکار داره 

ازون ور خودم داغونم 

همه چیزمون داره از دستمون میره 

کلا ازهم رو برگردوندیم

ینی گوشی رو میخام بردارم بزنگم بهش باخودم میگم نکنه مزاحمش هستم در این حده ،عکس میخاد برام بفرسته نمیفرسته 

واقعا تاثیر دعا و جادو جنبله؟چون از کارایی ک جفتمون بدمون میومد داریم انجام میدیم 

فقط اینو میدونم ک خیلییییی توی چشم مردم بودیم 

نظر شما چیه؟

راهکار چیه؟

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

اینم بگم ک فقط دروغ میگه به همهههههه

ب من

شریکش

پدر مادرش

گاها زورم میکنه ک از طرفش دروغ بگم ب بقیه😑😑😑😑

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کجا بود هم نزول کرده هم زیر سرش بلند شده همین‌دوتا عامل برای نابودی چند تا خانواده کافیه. کلا امسال هم برای همه مشاغل کار و بار داغونه و بخاطرش خیلی ها یا تعطیل کردن یا رفتن زیر بار بدهی .ایشالا اوضاع همه درست بشه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ی فا ل بگیرخواستی شماره ی خانوم میدم ب جون مامانم بخاطر تبلیغ اینا نییستولی واقعا میخوام مشکلت حل بش ...

واقعا هس همچین چیزایی؟

چون نمیفهمم داره چیکار میکنه!

فقطططط دروغ و پنهان کاری 

واقعا هس همچین چیزایی؟چون نمیفهمم داره چیکار میکنه!فقطططط دروغ و پنهان کاری

چشمتون زدن

یا دعا گرفتن براتون

اگه چنین چیزی باشه اون خانوم یا هرکس دیگه ای پیشش ی فا ل بگیری بهت همه چیزو میگه

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

دقیقا مثل ما

خدایا خوب راهکار چیه

ینی دیگ میبینم ک فرش زیر پام بره کلا

مگه مردم بیکارن پول بدن دعا نویس نزول کلا زندگی رو داغون میکنه

اصلا سراز کاراش درنمیارم نمیتونم بگم اول خیانت بوده بعد نزول 

فقط همه چیزمون داره از دستمون میره

طلبکاره ک فقط میزنگه

بهت بگم تا شوینده سرکوچه میزنگه برا پول 😐