مثلا اگر شب تا صبح گریه کنم میگیره تخت میخوابه یبار من ازشب تاصبح گریه میکردم اون رفته بود یجا دیگه خوابیده بود یا وقتی شروع یکیم به گریه کردم ولم میکنه میره میخوابه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر بد. شاید نمیدونه باید چکار کنه. بهش بگو الان نیاز دارم فلان کارو کنی. یا اینکه همیشه سرده و آدم بی عاطفه هست ؟ ولی یچیزی بگم این روزا همه اونقدر غصه دارن خودشون که نمیتونن زیاد دلداری به کسی بدن.
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
خواب نمیرم بیشتر از بی محلی گریم میگیره الان چندروزه بی توجه به من میگیره میخوابم اول من باید برم بغ ...
😐حالت خوبه؟
اره براش عادی شده..من بچمم زیاد گریه کنه برام عادی میشه...بهت میگم الکی خودتو داغون نکن...دو سه تا چیز آرامبخش بهت معرفی میکنم بخور که آروم شی و بخوابی...پدر جسم و روحت رو با این گریه ها درنیار..شربت تخم بالنگو خیلی خوبه تخم بالنگو مثل تخم شربتیه از عطاری بگیر شربت درست کن توش گلابم بریز بخور...دمنکش گاوزبون یا اسطوخودوس،چایی بهار نارنج،گلاب زدن به صورت و مزاج...جلو خودتو بگیر تو گریه..معتاد گریه شدی امروز دوساعت گریه میکنی فردا باید سه ساعت گریه کنی
خیلی مراقب خودت باش
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)