2777
2789
عنوان

وقتی گریه میکنم همسرم هیچ واکنشی نشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
باداری پوچ خونه سازی ازصبح میره شب میاد فقط میخواد بخوابه

خب عزیزم بارداری پوچ رو هر خانمی ی بار تجربه کرده .داره بخاطر تو زحمت میکشه سعی کن انرژی مثبت بهش بدی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب نمیرم بیشتر از بی محلی گریم میگیره الان چندروزه بی توجه به من میگیره میخوابم اول من باید برم بغ ...

لطفا ضعیف نباش 

هیچکس از انسان ضعیف خوشش نمیاد نهایت ترحم می کنن واین اصلا خوب نیست 

اول جسمت را قوی کن با دم نوشها و مواد مغذی و ورزش 

بعد هم روی روحت کار کن که قوی بشه

خب عزیزم بارداری پوچ رو هر خانمی ی بار تجربه کرده .داره بخاطر تو زحمت میکشه سعی کن انرژی مثبت بهش بد ...

نمیتونم هنوز درحال سقطم آخر هفته باید برم بیمارستان بستری بشم احتمالا کورتاژ بشم شاید من زیادی ضعیفم 

چقدر بد.‌ شاید نمیدونه باید چکار کنه. بهش بگو الان نیاز دارم فلان کارو کنی. یا اینکه همیشه سرده و آدم بی عاطفه هست ؟  ولی یچیزی بگم این روزا همه اونقدر غصه دارن خودشون که نمیتونن زیاد دلداری به کسی بدن.‌ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
لطفا ضعیف نباش هیچکس از انسان ضعیف خوشش نمیاد نهایت ترحم می کنن واین اصلا خوب نیست اول جسمت را قوی ک ...

اون اصلاواسش مهم نیس نسبت به همچیییی خنثی هست پس مشکل از منه میخواستم ببینم نرمال رفتارش یا مشکل از منه 

خواب نمیرم بیشتر از بی محلی گریم میگیره الان چندروزه بی توجه به من میگیره میخوابم اول من باید برم بغ ...

😐حالت خوبه؟

اره براش عادی شده..من بچمم زیاد گریه کنه برام عادی میشه...بهت میگم الکی خودتو داغون نکن...دو سه تا چیز آرامبخش بهت معرفی میکنم بخور که آروم شی و بخوابی...پدر جسم و روحت رو با این گریه ها درنیار..شربت تخم بالنگو خیلی خوبه تخم بالنگو مثل تخم شربتیه از عطاری بگیر شربت درست کن توش گلابم بریز بخور...دمنکش گاوزبون یا اسطوخودوس،چایی بهار نارنج،گلاب زدن به صورت و مزاج...جلو خودتو بگیر تو گریه..معتاد گریه شدی امروز دوساعت گریه میکنی فردا باید سه ساعت گریه کنی

خیلی مراقب خودت باش

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
نمیتونم هنوز درحال سقطم آخر هفته باید برم بیمارستان بستری بشم احتمالا کورتاژ بشم شاید من زیادی ضعیفم

خب پس به خاطر موقعیتت طبیعیه

خیلی مراقب خودت باش عزیزم 

این روزهای سخت میگذره

نه عزیزم شما اصلا ضعیف نیستی می‌دونم الان خسته ای ولی میگذره.من بارداری اولم پوچ بود سه ماه بعدش باردار شدم.نگران نباش توکل کن به خدا

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چقدر بد.‌ شاید نمیدونه باید چکار کنه. بهش بگو الان نیاز دارم فلان کارو کنی. یا اینکه همیشه سرده و آد ...

من هنوز ۷ ماه ازدواج کردم نمیدونم  اومدم ببینم رفتارش عادیه یانه 

من هنوز ۷ ماه ازدواج کردم نمیدونم اومدم ببینم رفتارش عادیه یانه

رفتارش غیر عادیه. باید بغلت کنه و نازت کنه. حتی اگر بلد نیست دلداری بده. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من هنوز ۷ ماه ازدواج کردم نمیدونم اومدم ببینم رفتارش عادیه یانه

هر دوتون رفتارتون عادیه 

ولی درک مناسبی از طرف مقابلتون ندارید 

الان هم خیلی زود با بحران مواجه شدید

صبور باش عزیزم همه ما این روزهای سخت را گذروندیم و قوی شدیم

مطمئن باش همسرت دوست داره ولی نمیدونه تو این موقعیت چی کار باید بکنه