2777
2789
عنوان

وقتی گریه میکنم همسرم هیچ واکنشی نشون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
😐حالت خوبه؟اره براش عادی شده..من بچمم زیاد گریه کنه برام عادی میشه...بهت میگم الکی خودتو داغون نکن. ...

ممنون عزیزم حتما کارهایی که گفتی میکنم انشاالله حل بشه 

مثلا امشب بدون توجه ب من گرفت خوابید منم گریم گرف هی نگاش کردم دیدم راحت خوابیده آخرش خودم رفتم بغلش کردم ولی گریم گرفت اونم اول بغلم کرد وقتی دید دارن گریه میکنم جای خوابشو جدا کرد

😐حالت خوبه؟اره براش عادی شده..من بچمم زیاد گریه کنه برام عادی میشه...بهت میگم الکی خودتو داغون نکن. ...

ممنون عزیزم حتما کارهایی که گفتی میکنم انشاالله حل بشه 

مثلا امشب بدون توجه ب من گرفت خوابید منم گریم گرف هی نگاش کردم دیدم راحت خوابیده آخرش خودم رفتم بغلش کردم ولی گریم گرفت اونم اول بغلم کرد وقتی دید دارن گریه میکنم جای خوابشو جدا کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر دوتون رفتارتون عادیه ولی درک مناسبی از طرف مقابلتون ندارید الان هم خیلی زود با بحران مواجه شدیدصب ...

منم حس میکنم بلد نیستم نمیدونه باید چیکار کنه کلا ابراز علاقه صفر

هیچییی توگریه فقط ترکم میکنه

شاید خودشم میره تنهایی گریه میگنه ؟ بهش بگو من بودم میگفتم.  البته گفتن هم ریسکه اگر درخواست توجه بدی بازم بی توجهی کنه دلت بیشتر میشکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
شاید خودشم میره تنهایی گریه میگنه ؟ بهش بگو من بودم میگفتم. البته گفتن هم ریسکه اگر درخواست توجه بد ...

نه بابا اصلاااا اون گریه کنه اون فقط جا شو جدا میکنه راحت میگیره میخوابه

هیچییی توگریه فقط ترکم میکنه

شاید اونم میری تنهایی گریه میکنه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷