عاطفه_بانوی_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4359 عنوان منظورش ازین کارا چیه 85 بازدید | 8 پست توی تاپیک قبلی م گفتم که فهمیدم طرفم مشکل روانی داره. ولی دیگه فکر نمیکردم تا این حد. توی تلگرام پیام میده. پیام که نه. یه نقطه میفرسته. تا میام باز کنم پاک میکنه. از سنش خجالت نمیکشه. به نظرتون محل نزارم بهتره؟ 1404/04/23 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 بهتره بلاک کنی جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
عاطفه_بانوی_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4359 بهتره بلاک کنی میترسم. آدم خطرناکیه. همیشه چاقو حمل میکنه. از طرفی خونمون رو بلده چون خواستگارم بوده. میترسم بیاد آبروریزی کنه.
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 میترسم. آدم خطرناکیه. همیشه چاقو حمل میکنه. از طرفی خونمون رو بلده چون خواستگارم بوده. میترسم بیاد آ ... ن بابا برای خودش درد سر میشه اگع اینکارو کنه مگه تهدید کرده جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
عاطفه_بانوی_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4359 ن بابا برای خودش درد سر میشه اگع اینکارو کنه مگه تهدید کرده منو نه اما یه بار که حرف میزدیم گفت من اگر بد بشم با کسی، روز خوش نمیبینه طرف. واقعا هم همچین آدمی هست. لات و بی سر و پاست.
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 منو نه اما یه بار که حرف میزدیم گفت من اگر بد بشم با کسی، روز خوش نمیبینه طرف. واقعا هم همچین آدمی ه ... نذار بفهمه میترسی اگه چیزی گفت تهدیدش کن ب شکایت جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
عاطفه_بانوی_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4359 نذار بفهمه میترسی اگه چیزی گفت تهدیدش کن ب شکایت متاسفانه یه بار بهش گفتم از رفتارات میترسم ....... البته اوایل بود که مشکلی نداشتیم فقط عصبانی میشد.
ملکه_فرانسه عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 10652 متاسفانه یه بار بهش گفتم از رفتارات میترسم ....... البته اوایل بود که مشکلی نداشتیم فقط عصبانی میشد. مهم نیس من باشم بلاک میکنم جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1873 منو نه اما یه بار که حرف میزدیم گفت من اگر بد بشم با کسی، روز خوش نمیبینه طرف. واقعا هم همچین آدمی ه ... بهتره جوابش رو ندید اصلا و بدون اینکه پیام رو باز کنید و بخونید، پاک کنید. بعد از یه مدت خودشون خسته میشن. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل