2777
2789
عنوان

کسی اینجا در حال حفظ قرآن هستش

130 بازدید | 21 پست

ممنون میشم اگر کسی هست اعلام کنه راهنمایی میخام

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من نیستم ولی چه راهنمایی

میخام شروع کنم میخام ببینم با کدوم صوت باید شروع کنم؟ 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقای پرهیزگار خوبه ،آقای منشاوی هم همینطور ببین خودت با کدوم بهتر میتونی ارتباط بگیری 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

من قبلا ۵ جز حفظ کردم برا راهنمایی می تونم کمکت کنم ولی الان اون ۵ جز هم یادم رفته چون چند سال می شه ...

عزیزم من خودم بچگیم چندبن جز حفظ کردم. اون موقع ها کلاس میرفتم و با پرهیزگار کار میکردم. الان میخام خودم تو خونه شروع کنم میخام ببینم الانم پرهیزگار بهترینه؟

برا صوت اصولا استاد پرهیزگار پیشنهاد می دن 

صدای قشنگی دارن خوبه فقط وسط حفظ بدترین کار اینه استاد عوض کنی چون لحن اون استاد تو ذهنت ثبت می شه عوض کردن سخته

ولی من خودم صدا استاد العفاسی رو بیشتر دوست داشتم ولی پیشنهاد می دم با پرهیزگار. بخونی

دیگه چه سوالی داری؟

استاد پرهیزگار و منشاوی را معمولا پیشنهاد میدن

حفظ قرآن را میخایی شروع کنی بنظرم اصولی شروع کن

اگر ایتا داری چندتا کانال ایتا هست مربوط به حفظ قرآن نکته هاشونو بخون یا جایی بنویس یا ذخیره ‌کن

خدایا شکرت*
مشتری العفاسی عالیه صداش من ۵ سال پیش تموم کردم حفظ قرآن رو

عزیزم شما هم تو خونه شروع کردین؟میشه بگید برنامه اتون به چه شکلی بود؟ من روزی نیم ساعت میخام وقت بزارم البته مفاهیم قرآن را زمان بچگیم خ کار کردم نمیدونم تو حفظ کمکم میکنه یا نه وعربیم تقریبا خوبه

عزیزم من خودم بچگیم چندبن جز حفظ کردم. اون موقع ها کلاس میرفتم و با پرهیزگار کار میکردم. الان میخام ...

ببین می تونی با هر کسی که صدا شو دوست دا ی شروع کنی 

الانم همه میگن پرهیزگار ولی می دونی به نظر من لحن پرهیزگار به سادگی خاصی داره یعنی من صفحه ای که با پرهیزگار حفظ کردم لحنش بیشتر تو ذهنم هست تا العفاسی فرق نداره هر استادی کع صداش برات دلنشینه انتخاب کن چون قرار خیلی صداشو بشنوی

استاد پرهیزگار و منشاوی را معمولا پیشنهاد میدنحفظ قرآن را میخایی شروع کنی بنظرم اصولی شروع کناگر ایت ...

عزیزم من فقط برای ارامش ذهنم میخام شروع کنم و نیت حفظ کامل و فشار به خودم ندارم . فقط برای آرامش روحم صرفا میخام

عزیزم شما هم تو خونه شروع کردین؟میشه بگید برنامه اتون به چه شکلی بود؟ من روزی نیم ساعت میخام وقت بزا ...

من تفسیر استاد قرائتی رو هم گوش می دادم وقت گیره ولی خدایی قشنگه 

یه درک خوبی به آدم می ده کم کم حفظ کن 

خیلی خوبه کاش متم وقت داشتم شروع می کردم