2777
2789
عنوان

کسی اینجا در حال حفظ قرآن هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست
ببین می تونی با هر کسی که صدا شو دوست دا ی شروع کنی الانم همه میگن پرهیزگار ولی می دونی به نظر من لح ...

تکرار را چه جوری انجام میدادی؟مثلا امروز که آیات جدید بود قبلی ها را تکرار میکردین؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تکرار را چه جوری انجام میدادی؟مثلا امروز که آیات جدید بود قبلی ها را تکرار میکردین؟

من اینکه بخوابم یه صفحه کامل تو یه روز حفظ کنم سخت می شد برام تازه زمان بیشتری هم باید می زاشتم

نصف صفحه رو حفظ می کردم فرداش یه دو دور گوش می دادم و می خوندم بعد حفظ جدید کار می کردم ولی دوره اصلی رو آخر هفته انجام می دادم مثلا جمعه دیگه حفظ نمی کردم کلا دوره می کردم فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هم تو خونه شروع کردین؟میشه بگید برنامه اتون به چه شکلی بود؟ من روزی نیم ساعت میخام وقت بزا ...

خیر عزیزم من دارالقرآن میرفتم 

خوبه عزیزم روزی نیم ساعت حافظه ای خوبی داشته باشید نصف صفحه رو میتونید حفظ کنید ، من خودم صبح ها میرفتم کلاس قرآنم بعد از ظهرها روزی ۲۰ دقیقه وقت میزاشتم برای حفظم بیشتر هم تو کلاسم سوره های قبلی رو تکرار میکردم 

خیر عزیزم من دارالقرآن میرفتم خوبه عزیزم روزی نیم ساعت حافظه ای خوبی داشته باشید نصف صفحه رو میتونید ...

من تازه میگم نیم ساعت یک صفحه😐😐😐حافظه ام خوبه فقط تمرکزم ببینم چطوره. قبلا یادمه از اون نوار سه تکرارای پرهیزگار داشتم البته مال زمان بچگیم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خیر عزیزم من دارالقرآن میرفتم خوبه عزیزم روزی نیم ساعت حافظه ای خوبی داشته باشید نصف صفحه رو میتونید ...

ولی خوش به سعادتتون

من تازه میگم نیم ساعت یک صفحه😐😐😐حافظه ام خوبه فقط تمرکزم ببینم چطوره. قبلا یادمه از اون نوار سه ت ...

حافظه خوبی داشته باشید احتمالا بتونید نیم ساعت یه صفحه حفظ کنید من خودم زود حفظ میکردم تمرکزم خوب بود