2777
2789

دلتون برای بچه نمیسوزه که تنهایی تو خونه هست و بغیر مامان و بابا کسیو نداره که صداش کنه 

ما وضع خوبی  داریم 

ولی شوهرم نمیخواد  ۴۹ سال .میگه من بچه دوست ندارم و مشکل اعصاب داره .

من ۳۶ 

خود بچم خیلی گریه میکنه برای آبجی و داداش 

کلی میچرخونم و خرجش میکنم ولی فایده نداره 

شوهر منم نمیخواست من قبول نکردم گفتم زندگی مشترک تصمیمات منم مهمه باید احترام بذاری حتی مجبورم کرد یکیو سقط کردم ولی بعدش دیگه به خودم اومدم گفتم نمیخوام باهات ادامه بدم حالا که برای من ارزشی قائل نیستی و وقتی دید تصمیمم جدیه اونم به خودش اومد قبول کرد الانم عاشق دخترکوچولومونه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من مجردم ولی 10تا خواهر و برادریم همش بینمون دعواست خونه کوچیکه برامون البته چهارتا ازدواج کردن و اینم بگم خونه خیلی شلوغه تک باشه از همه ی اینا دوره

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تنهاس من میخوام باز بچه دار بشم اگه خدا بخواد

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

وقتی پدر مشکل اعصاب داره ظلم در حق فرزند دنیا نیومده

بچه های من ده سال اختلاف سنی دارن کوچیکه تا4_5ساله شد اوضاع خوب بود بعدش گرفتاریا شروع شد شیطنت کوچیکه مانع ارامش بزرگه میشه الان بزرگه کنکوریه کوچیکه وقت بازیشه با هم کنار نمیان الان دلم برا هر دو میسوزه کاش زودتر دنیاش میوردم اقلا با هم بزرگ میشدن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان نمیفهمه الکی بهانه میگیره ولی تنها باشه بهترـه.

زبون پدر شوهرم لال بشه خدا کنه درد لاعلاج بگیره 

گفت یکی داری خدای نکرده چیزیش بشه آین همه مال و اموال میرسه به مردم 

بچم اینو شنیده بدتر 

من دوتا دختر با فاصله دوسال دارم

خیلی سختی کشیدم برای بزرگ‌کردنشون و همچنان هم سختمه

ولی ب آیندشون فکر میکنم ک یکی هم خون خودش داره خوشحال میشم ک تنها نیستن

اگر شرایطشو داری بیار یکی الان خوبه دخترتم خیلی کمک میکنه تو بزرگ کردنش

من دوتا دختر با فاصله دوسال دارمخیلی سختی کشیدم برای بزرگ‌کردنشون و همچنان هم سختمهولی ب آیندشون فکر ...

تک دختر دیدم شب زایمانش رفته پرستار از دیوار گرفته بود تا بهش دلداری بده و نوار بهداشتی بهش کمک کنه و اینها 

چون مادر خودش و مادرشوهرش مرده بودن

دور از جان شما 

دختر خواهر میخواد چون قراره روزی دستشو بگیره تو این اتفاقات

وقتی پدر مشکل اعصاب داره ظلم در حق فرزند دنیا نیومدهبچه های من ده سال اختلاف سنی دارن کوچیکه تا4_5سا ...

بنظر شما منم نیارم بهتره 

چون حداقل دوازده سال اختلافه 

منم به همین فکر میکنم که من بیارم شیطنت میفته به زمان کنکور 

بچه تا یکی دو سالگی خوبه بعدش....

خودم تک فرزند ۱۰ سال بالا هستم و واقعا سختمه،خوبی هایی داره،بدی هایی هم داره ولی می ارزه به اون خوبیاش

و من متاسفانه از نعمت خواهر و برادر داشتن و بچه های من از نعمت خاله و دایی دلشتن محرومن. پدر و مادرم خانواده های پر جمعیتی بودن و هر مدوم ۱۰ ۱۱ تا خواهر و برادر داشتن.راستش تقصیر خودمه که کوچیک بودم دلم میخواست تمام محبت سمت خودم باشه و با کسی شریکش نشم و خیلی خودخواه و حسود بودم.دوستم به تازگی برادر دار شده با ۱۳ سال اختلاف سنی😍 ولی متاسفانه سن پدر و مادرم بالاست(خب مادرم ۵۶ سالشه و امکان بارداری بدون هزینه های سرسام آور براش غیر ممکنه): اما وقتی دعوای دایی هام بر سر ارث و میراث و خودخواهی شونو میبینم از این لحاظ خوشحالم که تنهام

شیرینی دعوا با خواهر و برادر تو بچگی رو خیلی می پسندم مخصوصا دوستام که برادر کوچیکتر دارن اکثرا و با هم کارد و پنیرن😁 بعدا رابطه ای غیر قابل وصف و احساسی خواهند داشت به نظرم که نمیشه از هم جداشون کرد خیلی بده تنهایی بعدا پشیمون میشه همسرتون

تک فرزند بودن زیاده خواهی هم میاره و سطح توقع بچه بالا میره مثلا خودم تو خونه امپراطوری دارم و خیلی تنبل بار اومدم و هرچی خواستم چون دردونه بودم داشتم

و این بده....😂عادت کردم باید ترکش کنم و انقدر لوس نباشم