2777
2789
عنوان

نفری دومی هست تو عشق

134 بازدید | 30 پست

سلام شب بخیر 

یه سوال دارم از اونایی که واقعا عاشق شدن و تو رابطه ان ایا وقتی که واقعا عاشق طرفتون هساید به نفرات بعدی حتی توجهم میکنید فرضا یکی بیاد خاستگاریتون از پارنترتدن سرتر باشه حتی بهش فکرم میکنید ؟حتی اگه ادم تنوع طلبی هستید 

نه 

ادم تنوع طلبی باشم که هیچی باید خودم رو اول درمان کنم بعد برم تو رابطه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنوع طلبی درمان داره مگه؟؟

اره ریشه ای میتونه حل بشه با کمک مشاور

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چه جوری میشه بگید؟

نمیدونم عزیزم 

باید اون فرد با روانشناس صحبت کنه 

اکثر مسائل منفی و مثبت ریشه ای تو جودمون هستن 

ادم خودبه‌خود تنوع طلب نمیشه 

یه مشکلی این وسط بوده 

عاشقش نیستی بنظرم

هستم خودکشی هم کردم ی بار  ک جدانشیم   ولی خب نمیشه بعضی وقتا  شرایط اینجوری میشه ک با ی  بالاتر ازدواج کنی  اگ باخودش میشد  بادنیا هم عوضش نمیکردم  

نه ولی اگر رابطه تموم بشه بعدها دوباره عاشق میشی .عشق مقوله ای نیست که فقط یکبار در زندگی اتفاق بیوفته.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
پس تنوع طلبی یه اختلاله

به میزانش بستگی داره 

میتونه به اختلال روانی تبدیل بشه 

میتونه هم شخصیتی باشه 

هستم خودکشی هم کردم ی بار ک جدانشیم ولی خب نمیشه بعضی وقتا شرایط اینجوری میشه ک با ی بالاتر ازد ...

ای بابا خب سخت نگیر بهش اگه عاشقشی ساده برید سر خونه و زندگیتون باهم تلاش کنید