2777
2789
عنوان

حس میکنم ادم بدیم یا راحت طلبم

62 بازدید | 7 پست

بچه ها من  نمیخام برا کنکور بخونم ، بخامم یکم سخته شرایط چون هم جا نداریم (دو‌خونواده تو یک خونه زندگی میکنیم همه جا شلوغ داغون) ، هم امکانات نداریم(روستا هستیم) ، هم پول نداریم .

رشتم انسانیه امسال میرم دوازدهم ، پیش خودم گفتم شاید برم حقوق ازاد (در کنارش کار کنم خرجم در بیاد ) ، زبان هم خیییلی علاقه دارم ، خیلی زیاد دوست دارم کنکورشو بدم (نمیدونم چی بخونم چه منابعی بخونم چیکار کنم ☹️)

حس میکنم اگر شاغل نشم و پول در نیارم با رشتم یا اگر میتونم برم دانشگاه دولتی ادم احمق یا راحت طلبی هستم ، مخصوصاً تو اینستاگرام مشاور های کنکور ک میبینم همچین حسی رو میدن ک مثلاً ادمای راحت طلب میرن آزاد یا چی 

مخصوصاً چند وقت با ی دانشجو پزشکی رفیقم بعد بهم گفت چون راحت طلب و تنبلی باید شوگر ددی بزنی (خیلی دلم شکست ناراحت شدم ) 

از طرفیم میگم شاید راست میگه من واقعاً احمق و تنبلم ک‌ نمیخونم برا دولتی ، مغزمم دیگه کشش نداره بشدت عصبی شدم چند وقته ، نمیتونم درس بخونم ، حس میکنم علاقمو به درسای حفظی از دست دادم ازونور نمره عربی و زبانم عالیه ، میگم شاید بتونم از راه زبان ک علاقه دارم موفق بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راجب ازاد و دولتی شک داری

پیگیری و علاقه مهم تره تا نوع دانشگاه

دوستم میگفت استادش ازاد درس خوند. بعدشم اپلای کرد رفت امریکا

ولی داریم کسی رو هم که شریف خونده ولی بار علمیش پایینه چون فقط سرش تو کتاب بوده و عملی کاری نکرده

زرنگ نبوده ب عبارتی

خیلی ناراحت شدم از حرف رفیقم حس بدی گرفتم ، شاید اچن راست میگه

نه بابا. منم راستش مثل تو سردرگمم از ازاد خوشم نمیاد

من عاشق زبانم ولی از ی طرف حس میکنم باید ریاضی هم کنکور بدم که از قافله عقب نمونم. اصن بد وضعیتیه

اولاً، اینکه احساس می‌کنی احمق یا راحت‌طلبی یه ذهنیت منفی و غیرمنصفانه‌است. شرایط هر کسی متفاوت و محدودیت‌ها همیشه هست. تو اگر علاقه‌مند به زبان هستی، می‌تونی روی همون کار کنی و با انرژی و انگیزه پیش بری. هیچ‌کس حق نداره بهت بگه چون به دانشگاه دولتی نمی‌ری، تنبلی یا راحت‌طلبی. اون فردی که بهت گفته شوگر ددی بزنی، خودش با یه تفکر اشتباه بهت ضربه زده. دوم اینکه کنکور و دانشگاه انتخاب فردی‌ان. تو خودت باید ببینی چه چیزی بیشتر برات مناسبه. اگه میخوای زبان بخونی و توی همین مسیر موفق بشی، بهت تبریک میگم. همین‌طور که گفتم، هر کسی شرایط خودشو داره و هیچ‌کسی حق قضاوت نداره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!