2777
2789

سلام عزیزان❤

تو تاپیک قبلی با عنوان ( رمان عشق در سکوت )

از ابتدای رمان  تا  امشب تقدیمتون شده .

لطفا با لایک و پست حمایت کنید داستانم دیده بشه🙏⚘

منتظر نظرات و انتقاداتتون هستم .🥰

سلام خوبی رمانت عالیه فقط بنظرم یکم باید به روز بشه مثلا به نظرم شخصیت ها باید تلفن همذاه داشته باشن به هم زنک بزنن بیشتر برن بیرون حوادث بیشتری داخل داستان اتفاق بیفته لحنشون قدیمی نباشه وو پدر و مادرشونو  بابا و مامان صدا کنن و اگه میشن ببخشید ها ولی اگه صحنه داشته باشه جالب تره حالا خودتون میدونید و اینکه اگه رمان رو جالب تر و هیجانی ترش کنیدو طولانی ترش کنید میتونید بفروشیدشون توی سایت های دیگه اما مارو فراموش نکنید💖💖💖

سلام خوبی رمانت عالیه فقط بنظرم یکم باید به روز بشه مثلا به نظرم شخصیت ها باید تلفن همذاه داشته باشن ...

این دو رمان هر دو بر اساس واقعیت و مربوط به سال‌های ۸۴ به بعد هست .پس ادبیات و اسامی و نوع کنش ها طبیعی و مربوط به اون سالهاست .

اگر دقت کنید هر دو داستان شخصیت ها در خانواده سنتی هستن .هر دو داستان برگرفته از زندگی دوتا دوست و همکلاسی در سال های دور  هست .زندگی یاسمن که گفته شد و حالا زندگی الناز همکلاسیش .و تو این داستان هم به یاسمن  اشاره شد .

اون چیزی که شما گفتید هم به زودی کار میشه 

من از زندگی هر کسی ایده می گیرم از سالهای زندگی خودش دور نمیشم .چون بعضی اتفاقات برای این سالها قابل درک نیست و لی برای زمان خودش چرا ....

البته که داستان ی ضعفهایی داره 

مثلا همین صدا زدن پدر و مادر 

در دنیای واقعی آقا جون و مادر جون عادت من و خانوادمه

چند بار خواستم تغییرش بدم 

بعد به خودم اومدم و دیدم نصف داستانو جلو رفتم با همون واژه های آقا جون و مادر جون .و دیگه کمبود وقت اجازه نداد اصلاحش کنم .

دوم اینکه هیچ یک از داستان های من چه الان چه داستان های بعدی هرگز برای جذاب شدن سمت محتوای جنسی یا به قول شما صحنه دار نخواهد رفت .

در واقع این مدل ترند شدن هدف من نیست !

در هرصورت ممنون از دقت نظرتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دو رمان هر دو بر اساس واقعیت و مربوط به سال‌های ۸۴ به بعد هست .پس ادبیات و اسامی و نوع کنش ها طب ...

واقعا قشنک نوشتید ولی حالا یه چیزایی کم داشت ولی عالی بود عزیزم من واقعا متوجه نشدم مال چه سالی هستش شاید  اشتباه از من بوده واقاجون ومادر اگه در اون سال ها بوده که به نظرم جالبه واینکه موضوع اخر حالا از نظر من داخل رمان های ایرانیی که چاب شده و ترجمه شدن از کمی علاقه و عشق به خوردش دادن ولی اگه هم داخل داستان شما نباشه هیچ چیزی از مهبوبیتش کم نمیشه چون رمانتون عالیه امیدوارم موفق باشی گلم

واقعا قشنک نوشتید ولی حالا یه چیزایی کم داشت ولی عالی بود عزیزم من واقعا متوجه نشدم مال چه سالی هستش ...

نظرتون بسیار محترمه و از شنیدنش خوشحال میشم .

همه ی اون چیزایی که کم داشت رو حتما بگید تا اگر تو این داستان ها نشد هم در داستان های بعدی مراعات کنم 

نظرتون بسیار محترمه و از شنیدنش خوشحال میشم .همه ی اون چیزایی که کم داشت رو حتما بگید تا اگر تو این ...

از نظرم باید بیشتر کارکتر ها بیرون برن و اگه همه اتفاقات توی یه مکان بیفته جالب نیست و اینکه اگه اتفاقات بیشتری توی داستان بیفته جالب تره مثلا تصادف سفر از ذست دادن عشق از دست دادن عزیزی در رمان و .ٔ.. و به نظرم کرکتر اصلی باید با ادمای بیشتری حرف بزنه بیرون بره و اینکه اتفاقی رو تحربه کنن  به نظرم کاراکتر اگر شیطنت داشته باشه و یکدفعه خواننده رو شگفت زده کنه  کآری کنه که خواننده بهش فکر نکرده باشه جالب تر میشه  ببهشید طولاتنی شد نظراتم در همین حد موفق باشی گلم

از نظرم باید بیشتر کارکتر ها بیرون برن و اگه همه اتفاقات توی یه مکان بیفته جالب نیست و اینکه اگه اتف ...

خیلی عالی بود عزیزم

دقیقا من همین توقع رو از خواننده هام دارم .

همینجور دقیق و نکته سنج  و دلسوزانه همراهم باشن .

سعی می کنم داستان های بعدی این موارد رو رعایت کنم