2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری

یه دور رفتم پیش دکتر تغذیه یه برنامه گرفتم ازش 

مثلا برا من دو کف دست نون برا صبحانه بود ۸ غاشق برنج ناهار و ۵ قاشق شام ولی به جاش با خورشت و اینا خودمو سیر می کردم این برای من با ۱۷ سال سن بود برای شما بسته به وزن و سن حجم غذا متفاوت می شه 

پیاده روی هم می کردم شیرینی نمی خوردم یادمه تو یخچال بود و نمی خوردم 

یه ۱۰ کیلو کم کردم بعدشم افتاد تو ماه رمضون روزه میگرفتم ۵ کیلو هم اونجا کم کردم

اگه بخوایی و رعایت کنی می شه 

یه دور رفتم پیش دکتر تغذیه یه برنامه گرفتم ازش مثلا برا من دو کف دست نون برا صبحانه بود ۸ غاشق برنج ...

گرسنه که می‌شدی چیکار میکردی .من وقتی غذا کم میخورم گرسنه میشم نمی‌دونم چیکار کنم

گرسنه که می‌شدی چیکار میکردی .من وقتی غذا کم میخورم گرسنه میشم نمی‌دونم چیکار کنم

چون حجم غذام کم بود یه کاری که می کردم لقمه های کوچک تر می گرفتم 

اگه دو کف دست نون در حالت عادی ۵ لقمه می کردم تو اون دوره می کردمش ۱۰ تا لقمه و زمان غذا خوردن طولانی تر می کردم برا همین سیر می شدم

بعدش از نهار تا شام هم یه پارت میان وعده میوه یا آجیل می زاشتم

تازه من خیلی دوست دارم رو غذا شیرینی بخورم برا همین رو غذا به دونه خرما می خوردم