2777
2789

بعد از عمری میخوام برم سمت علاقه ام یعنی فلوت

رفتم ثبت نام کردم

من صدامم خوبه و از یه اتاق های آموزشگاه دیدم صدای پیانو و خوندن میاد رفتم دیدم یه هنرجوها داره کنار استاد پیانو تمرین میکنه واسه اینستاگرامش

بهشون گفتم چقدر قشنگ میخونین و مینوازید

گفتن شما هم میتونید درآینده 

امروز فیلمشونو نشون بابام دادم و نچ نچ کرد!!!! (به معنای اینکه خاک بر سر دختره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)

بهش گفتم به نظرت با استاده صحبت کنم میذارن که اونجا منم بخونم

برگشته میگه حتما باید کنار این مرده بخونی نمیخواد🤦🏻‍♀️

انقدددددر عصبانیم که خدا میدونه

من عاشق خوندنم و صدامم همه میگن عالیه

الان انقدرررر عصبیم 

چرا من نمیتونم ولی همه میتونن ای خدا

به نظرتون چیکار کنم بابام راضی بشه؟

اینم بگم که من ۲۶ سالمه مثل بدبختا هنوز اجازه ام دست بابامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بالاخره حق داره غیرتش قبول نمیکنه جلو مرد غریبه بخونی

(مردا غیرت دارن خواهشا کاری نکنین مردا غیرتشونو از دست بدن🙏🏻)

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خب خوندن زن اصلا حرامه مگه تو مسلمون نیستی؟مسلمونم نباشی باز توی کشورت اینکار قانونی نیستبنده خدا را ...

همینو بگو

باباشم بالاخره غیرت داره 

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

خب خوندن زن اصلا حرامه مگه تو مسلمون نیستی؟مسلمونم نباشی باز توی کشورت اینکار قانونی نیستبنده خدا را ...

😐😐😐😐😐😐

عزیزم خودم مسلمونم 

در ضمن وقتی مرد و زن با هم بخونن مشکلی نیست

خانواده‌ی منم با خیلی چیزها مشکل دارن و اگه بدونن محدودم می‌کنن. یه داداش بزرگتر دارم با اونم همینطور بودن. چیزی که من تو این سال‌ها فهمیدم اینه که وقتی می‌دونی همچین پدر و مادری داری باید کار خودت رو بکنی و همه چی رو باهاشون در میون نذاری. واقعا لازم نیست هر کاری می‌کنی بهشون بگی. 

استاد خانم پیدا کن

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

😐😐😐😐😐😐عزیزم خودم مسلمونم در ضمن وقتی مرد و زن با هم بخونن مشکلی نیست

آها باهم بودین؟😑😅

خو از اول بگو دیگه🙄

خب بالاخره حق داره غیرتش قبول نمیکنه جلو مرد غریبه بخونی(مردا غیرت دارن خواهشا کاری نکنین مردا غیرتش ...

اخه تو اون آموزشگاه سی نفر آدم هست

فقطم که من نیستم! 

اونام هنرجو سلفژ و خوانندگی دارن و میخونن چ اشکالی داره

خانواده‌ی منم با خیلی چیزها مشکل دارن و اگه بدونن محدودم می‌کنن. یه داداش بزرگتر دارم با اونم همینطو ...

وقتایی که حرف کم میارم متاسفانه هرچی هست و نیست رو باهاشون درمیون میذارم که نباید اینکارو بکنم

خب اگه واقعا بهونه اش همینه و میگه نمیخواد کنار مرد بخونی، برو استاد زن پیدا کن ببین دیگه میخواد چه ...

مشکل اینجاس که استاد زن نداره آموزشگاه و الان بستر خوانندگی برای این استاد فراهمه و فرصت خوبیه که اصلا ببینم صدام از نظر یه استاد چطوره