2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی تو ایران ازدواج بکنه بددددبختهمهریه هم خب مالیتات باید بده دختره تا نوشته بشه انقدر ما بیچاره ...

مردم باید متحد بشن یک مدت  ازدواج نکنن و بیان  بیرون اعتراض کنن

بگن  هر وقت  شما  با شتر رفت و آمد  کردید 

ما هم از  این قوانین اطاعت می کنیم 

جالبه صدر اسلام که مالیات به مهریه نبوده

برای مهریه مالیات گذاشتن 

ولی چهار همسری و چهل صیغه ی مردها  بی درد سر مفت چنگشون

حکم خدا شده و شریعت پیغمبر 

من خودم وکیلم بنظرم نیازی نیست شما ویس هارو داشته باش جلسه داشتی باقاضی صحبت کن گوشی ک ازت میگیرن ول ...

واقعا به وکیل نیاز نیس،میترسم همسرم اونقدر دروغ بگه نظر قاضی رو به نفع خودش برگردونه،وویسارم میزنم به سی دی،یعنی می‌تونه رای به نفع من تموم شه؟البته وکیلم گفت فقط به قاضی بگو یه حکم گزارش اصلاحی بده

واقعا به وکیل نیاز نیس،میترسم همسرم اونقدر دروغ بگه نظر قاضی رو به نفع خودش برگردونه،وویسارم میزنم ب ...

مگه قبلا حکم داده ک اصلاحی بده اگ وکیل داری ازش مشورت کن وقتی ادله قابل قبولی داری وکیل نیاز نیست قضات مدارکی که تو پرونده هستو میبینن مبنا قرار میدن راست و دروغم مشخصه 

مردم باید متحد بشن یک مدت ازدواج نکنن و بیان بیرون اعتراض کننبگن هر وقت شما با شتر رفت و آمد ک ...

اره واقعاا

البته خودشون چند چندتا دارن براشون مهم نیست مردم ازدواج بکنن یا نه 

اگه براشون مهم بود خیلی چیزای دیگه رو درست میکردن

مگه قبلا حکم داده ک اصلاحی بده اگ وکیل داری ازش مشورت کن وقتی ادله قابل قبولی داری وکیل نیاز نیست قض ...

نه اولین دادگاه تمکین هست،میگه بگو حکم اصلاحی بده بعد بری سر زندگیت

به خدا این چند وقته اونقدر دروغ ازش شنیدم فقط با خودم میگم ۵ سال چجوری باهاش زندگی کردم،فک کن رفتم د ...

میخوای برات بپرسم عزیزم؟

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

فقط پرینت بانکی

همونم خوبههه. اگر فیلم گرفتی از جهاز برون اونم عالیه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏