2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا این چند وقته اونقدر دروغ ازش شنیدم فقط با خودم میگم ۵ سال چجوری باهاش زندگی کردم،فک کن رفتم د ...

خب پس با این اوصاف که اون وکیل داره شما هم داشته باشی بهتره

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ولی همه جا گفته خودش رفته مدرک ندارم،ولی منو که گذاشته اتوبوس خودش بلیط گرفته،وسط راه پیاده شدم رفتم ...

با وکیل مشورت کن 

نترس 

تو دادگاه هم همش بگو میخوام برم و برگردم و اینا 

اگه میتونی استشهاد جمع کن 

میتونی تو این مدت بهش پیام بده که بیا دنبالم 

یا کسی بفرست باهاش حرف بزنه که بیاد دنبالت

هیچ نترس عزیزمهمون برگه کلانتری کافیهو اینکه کاش حتما پزشک قانونی میرفتیآخه چرا نرفتی؟

رفتم کلانتری شکایت تنظیم نکرد گفت باید بری خدمات قضایی اونجا ثبت کنیم مام تو سیستم یا پیام می‌فرستیم برات که بری پزشک قانونی ساعت ۲ بود من تا رفتم خدمات قضایی بست گفت نمی‌تونیم ثبت کنیم پزشک قانونی تایم اداریش تموم شد منم ۹ فروردین ماه بود یه دختر تنها با دوتا چمدون تو شهر غریب خونوادم یه شهر دیگه بودن هیجان رو نداشتم برم بمونم برگشتم شهرمون برداشتم تا ۱۳ همه جا بسته بود

اگ اون وكيل باهاشه شما ام باهات باشه خوبه بگو نيومده سراغت اصلا ك برت گر  دونه و اينا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

با وکیل مشورت کن نترس تو دادگاه هم همش بگو میخوام برم و برگردم و اینا اگه میتونی استشهاد جمع کن میتو ...

آخه ذاتا من اومدم به پدرش ۳ بار زنگ زدم گفت به ما ربطی ندارد ما نمیام دنبالت،خودش به عروسمون زنگ زده خط و نشان تهدید آخرشم گفته بمیرمم نمیام دنبالش همه اینا صداشونو ضبط کردم،اینا رو کلا بزارم کنار من تو اظهار نامه گفتم بیا دنبالم برگردیم خونه،شورا هم گفتم،اما اون اقدامی نکرده که

علی رغم جنسیت خودم، میدونم و درک میکنم و حق میدم

اگه مردی  کمک کنید این قوانین عصر حجری جمع بشه

خود وکلا و قضات وقتی مریض میشن میرن سراغ علم پزشکی جدید

تو بهترین برج ها و پنت هاوس های به روز زندگی می کنن

ماشین های خارجی ضد گلوله  سوار میشن

حاضر نیستن یک گوشه چادر بزنن و وقتی مریض میشن داروی گیاهی بجوشونن 

بچه های خودشون تو بلاد کفر  ازدواج می کنن

بعد مردم گردن شکسته  ی ایران  توی مسائل  حقوقی  باید پیرو قوانین اعراب بادیه نشین شتر سوار باشن

ارث  نصف

دیه نصف

سنگسار

نداشتن حق طلاق

نداشتن  حق حضانت فرزند

و چهار عقدی و چهل صیغه ی همزمان برای مردها

اجازه داشتن پدر برای نابودی فرزند و ...

رفتم کلانتری شکایت تنظیم نکرد گفت باید بری خدمات قضایی اونجا ثبت کنیم مام تو سیستم یا پیام می‌فرستیم ...

همینا رو دقیق با جزییات برای قاضی تعریف کن

انشالله که برنده ای خواهر گلم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو