2777
2789
عنوان

با خانواده خواستگارم مشکل دارم

790 بازدید | 59 پست

من خواستگارم تو دانشگاه آشنا شدیم و بعد خانواده هامون آشنا شدند و رفت و آمد کردیم

همه چی خوب بود 

رفتیم خرید حلقه

مادرش اومد گفت دختردایی امیر انقدر از این طلا ها خوشش میاد و …. قبلا هم همیشه دست پخت این دختر رو نمی‌دونم لباس پوشیدنش همه چیزشو به رخ من کشیده بود

خلاصه بعد خرید حلقه رفتیم منم به امیر پیام دادم خوشم نمیاد اینجوری میگه حتما منظوری داره

این دعوا به خانواده ها کشیده شد 

بعدش عقد و جشن های ما کنسل شد

ما سریع آشتی کردیم و همه چی بینمون حل شد 

حالا خواهر و پدر من به شدت مخالفن

نمیزارن ما بهم برگردیم

منم دارم از همه فامیل هامون حرف میشنوم 

مثلا امشب عروس خاله ام بهم گفت بیچاره الان که اسمت دو تا شده دیگه کی میاد جلو؟؟

من واقعا حالم خوب نیست وضعیت خوابم داغون شده فقط ۳ ساعت میتونم بخوابم 

برام دعا کنید مشکلم حل بشه

حالم خوب نیست

بیچاره الان که اسمت دو تا شده دیگه کی میاد جلو؟؟؟؟؟؟

چه فامیلای خز و چیپ و سطحی ای:/

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حالت خوب بشه 

از این به بعد سعی کن روی حرف بقیه حساس نباشی 

تا کمتر دعوا بشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
بیچاره الان که اسمت دو تا شده دیگه کی میاد جلو؟؟؟؟؟؟چه فامیلای خز و چیپ و سطحی ای:/

طلبگی درس خونده 

منم مهندسی معدن خوندم بهم میگه که میخوای بری پیش مردا بیل بزنی

تمام حسادته نسبت بهم 

نمی‌دونم یه کارایی میکنه باهام 

بعد میره پیش همه از من داستان درست میکنه

خانواده ام ماشالا همیشه ساکتن

طلبگی درس خونده منم مهندسی معدن خوندم بهم میگه که میخوای بری پیش مردا بیل بزنیتمام حسادته نسبت بهم ن ...

وای پشماممممم

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

به حرف بابات گوش کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مادر شوهر منم دقیقااااا از روز  اولی ک دیدمش و خرید از یکی فامیلاش هی تعریف میکرد فلانی چیکار کرد چی خرید مستقیم منو باهاش مقایسه کرد منم سکوت میکردم میگفتم ولش کن بزا گوه خوری کنه  اما فایده نداشت تاااااهروز این ادامه داشت، کاش همون موقه بهم میزدم  ب حرف خانوادت گوش بده 

مشکل فامیلاتن و خودت که نمیزدی دهن فامیلای اسکلت 

بابا ولکن 

وقتی تو نامزدی همچینن خانوادش جدا شو قبل اینکه با بچه جدا شی 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

به ما در شو هرت می گفتی د ختر دایی رو‌ خد ا بیامرزه الان من ا ین جا هستم

نمی‌دونم الان فکر می‌کنم نباید حساس می‌بودم

سر خرید لباس میومد اه می کشید ای کاش دختر دایی امیر اینجا بود 

بهش این رنگ میاد  و …. 

حلوا از بیرون خریده بودیم آورده بودیم بعد جلو همه میگه این حلوا دست پخت دختر دایی امیره