2777
2789
عنوان

جوابم ب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 24 پست
آخه اینجا طرف تاپیک زده ۵ ساله تو اتاق مادرشوهره یه پسز سه ساله داره و ....

خیلی ترسناکه واقعا حتی نمیتونم بهش فکرکنم ازاین ۵ماه نصفشو خونه خودمون بودم نصفشم با شوهرم سر اینکه مامانش چی گفت دعوا داشتم نصفشم فقط میزدم توسر خودم ک غلط کردی دوبلکس خواستی ۱ماهشم ک فقط افسردگی داشتم😂😂😂حالا اونا چجوری بچه دار شدن واقعا سخته تواین ۵ماه ۳بار دوستامو تونستم دعوت کنم💔💔حالم داغوووونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میگی خانومی اخه🤣🤣🤣من شوهرم ۱سال خاستگارم بود ۴شب عروسی داشتم عزیزم الان خودم گیر دادم خونه ۲طب ...

خب خدا رو شکر انشاالله به خوشی،سلامتی بری توی خونت زندکی کنی بهترین ها رو از خدا برات طلب میکنم خوشبخت باشی

کسی که میخواد قضاوت نشه تاپیک نزنه اه بیخودم نمیگیره!

من منظورم اسی نبود

کلا میگن این زنایی خونه مادرشوهرن دنبال شوهرن فلانن درصورتی اصلا نمیدونین چی تو دلشونه مشکلشون چیه

امیدوارم نگیره ولی دنیا عجیب گرده

من منظورم اسی نبودکلا میگن این زنایی خونه مادرشوهرن دنبال شوهرن فلانن درصورتی اصلا نمیدونین چی تو دل ...

باشه ولی چه ربطی به حرف من داره! خونه مادرشوهر یعنی از  چاله به چاه افتادن  قدیم شرایط فرق داشت الان اصلا امکان پذیر نیست  خیلی سخته  وپر از مشکل دخترها هگ آگاه شدن 

منم همیشه همین مکافات سر باز کردن در اتاقم داشتم از عمد میومد در اتاقم باز میکرد جلو اتاق من میگرفت ...

این مادرشوهرا باید یکی مثل خودشون نصیب دخترشون بشه با بدترین شرایط و حتی بدتر ی مشت ادم عقده ایی

خب خدا رو شکر انشاالله به خوشی،سلامتی بری توی خونت زندکی کنی بهترین ها رو از خدا برات طلب میکنم خوشب ...

الهی ۱۰برابر چیزی ک برای من خواستی نصیبت بشه خوشقلب خانوم منم میخوام بهترین هارو تجربه کنی و هروزت پراز عشق و علاقه و خوشحالی باشه

من منظورم اسی نبودکلا میگن این زنایی خونه مادرشوهرن دنبال شوهرن فلانن درصورتی اصلا نمیدونین چی تو دل ...

دقیقا ممکنه یکی تو خونه خودش پیش پدر و مادرش اذیت باشه یا حتی بدتر اونجا نخوانش مجبوره دیگه بیچاره