2777
2789

نمیتونم ازدواج سنتی کنم، دوست پسرم ندارم و دلمم نمیخواد... بخاطر خانواده سنتی و سخت گیر و بدون محبت میخوام برم ولی نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران درس خوندی؟چی خوندی؟اول کار پیدا کن

نه تهران نبودم، برنامه نویسی خوندم... یعنی اول واسه کار درخواست بدم بعد برم؟ اخه تا جابجا بشم خونه پیدا کنم طول میکشه

چالش های زیادی داره، همه جانبه بهش فکر کنید...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بری کجا زندگی کنی ؟ محل زندگیت و شغلت اول باید معلوم بتشه بعد فکر رفتن رو بکنی . تازه بازم به نظرم عاقلانه نیست کارت چون با این توصیفی که از خانوادت کردی یهو میان پیدات میکنن، بعد سرت رو میبرن .

در بهترین حالت هم چون آبرو ریزی بزرگی میکنی براشون دیگه کلا قیدت رو میزنن ، میتونی تک و تنها تا آخر عمرت زندگی کنی ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چالش های زیادی داره، همه جانبه بهش فکر کنید...

میدونی یه راهم اینه تو خونه بپوسم یه راه دیگم ریسک کردنه

کلا راه اسونی جلوم نیست خوشبحال اونایی که بچگی عروس شدن و دغدغه استقلال ندارن، خونه والدین موندن جهنمیه که سوختنت رو کسی نمیفهمه 

بری کجا زندگی کنی ؟ محل زندگیت و شغلت اول باید معلوم بتشه بعد فکر رفتن رو بکنی . تازه بازم به نظرم ع ...

تهران یا مشهد میرم، خوابگاه... به اندازه یکسال زندگی پول دارم ولی میدونم برم دیگه خانوادم اسمم رو نمیارن اخه الانم دوساله کسی بغلم نکرده حتی 

میدونی یه راهم اینه تو خونه بپوسم یه راه دیگم ریسک کردنهکلا راه اسونی جلوم نیست خوشبحال اونایی که بچ ...

یه چیزایی از دور خوبن!! مثلا همین قضیه، البته استثنا هم قطعا هست...

صادقانه من رفتم و نتونستم واقعا!! اون بیرون گرگ زیاده...

حالا یه خانم گمونم چالش‌های بیشتری داره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه چیزایی از دور خوبن!! مثلا همین قضیه، البته استثنا هم قطعا هست...صادقانه من رفتم و نتونستم واقعا!! ...

گرگ که زیاده و خیلیم زیاد بهم برخوردیم ولی اسیب دیدن از غریبه راحتتره تا خودی (چون خودی قشنگ بلده کجا بزنه بیوفتی پا نشی) 

منم خیلی وقته تو فکر رفتنم ولی موندم، حقیقتا بعضی وقتها نمیشه که بشه... آب و اتیش کنار هم نمیسازن وگرنه اجباری به جدا شدن ندارم فقط روحمو دارم میبینم که ذره ذره نابود میشه

گرگ که زیاده و خیلیم زیاد بهم برخوردیم ولی اسیب دیدن از غریبه راحتتره تا خودی (چون خودی قشنگ بلده کج ...

الان خوندم رشته خوبی داشتید، مهاجرت به خارج از کشور بهتر نیست؟

تهران یا مشهد میرم، خوابگاه... به اندازه یکسال زندگی پول دارم ولی میدونم برم دیگه خانوادم اسمم رو نم ...

بعد یه سال چی ؟ میتونی تا آخر عمرت توی خوابگاه زندگی کنی ؟ انقدر پول درمیاری که با این کرایه های وحشتناک توی شهرهای گرونی مثل مشهد و تهران ، یه خونه خوب اجاره کنی که برای یه دختر تنها امن باشه ؟ 

به نظرم کار درستی نیست . دردسرش خیلی بیشتر از سودشه و زندگیت سخت تر از الان میشه ، اونم تک و تنها . یه جوری جدا شو ازشون که رابطه تون کامل قطع نشه . مثلا ادامه تحصیل بده و برای دانشگاه بیا ، بعد همونجا شاغل شو و بمون 

برای ازدواج هم ندیده فرصت های زندگیت رو رد نکن . ازدواج سنتی همیشه بد نیست ، ممکنه با آدم خوب و مناسبی آشنا بشی فقط چشمات رو خوب باز کن و دقت کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
الان خوندم رشته خوبی داشتید، مهاجرت به خارج از کشور بهتر نیست؟

زبانم خوبه ولی دانشگاه خوبی درس نخوندم، مهاجرتم خوبه ولی اول باید بتونم تو ایران  جدا زندگی کنم  ببینم میتونم دوام بیارم، مهاجرت پول خوبیم میخواد حداقل یک میلیارد داشته باشه آدم