2777
2789
عنوان

چیکار کردین لاغر شدین

144 بازدید | 15 پست

خودم قبلا مشکل معده داشتم وزنم اومد رو ۵۹ و عالی شدم .بعد از حل شدن مشکلم الان ۷۵ کیلو ام

چیکار کنم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اسی معدرت میخوام 

میخوام تبلت از دیوار بخرم بین چند تا موندم کدوم رو بخرم 

میخوام کسی که از گوشی سر در میاره براش عکس بفرستم کارشناسی کنه 

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم و ورزش هردو

با دکتر یا بی دکتر هم میشه؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

فقط ورزش عزیزم

بدنسازی یا نه من هر ورزشی که دوست دارم میتونم برم؟مثلا رزمی یا شنا

بین کاهش و افزایش وزن راهش یکیه البته با کیفیت و خوش هیکل منظورم اونم اصلاح تعذیه و ورزش و سبک زندگی هست من خودم از ۵۵ رسیدم ۶۱ خیلیا باشگاه میان با همین روش کم کردن دیگه همت خودت رو میخواد 

ورزش رژیم

من خودم غذامو کم کردم، سرکه سیب مصرف میکنم، سعی میکنم شیرینی هم کمتر بخورم بخاطر قندم

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

بین کاهش و افزایش وزن راهش یکیه البته با کیفیت و خوش هیکل منظورم اونم اصلاح تعذیه و ورزش و سبک زندگی ...

ممنونم قشنگم

ورزش رژیممن خودم غذامو کم کردم، سرکه سیب مصرف میکنم، سعی میکنم شیرینی هم کمتر بخورم بخاطر قندم

چند کیلو تو چند ماه تونستین کم کنین؟

شنا ک خیلی عالیه من میرم

عالی ممنونم عزیزم

چند کیلو تو چند ماه تونستین کم کنین؟

۳ سال پیش با این رژیم ده کیلو کم کردم زمان دقیقش رو نمیدونم

ماه اول ۳ کیلو کم کردم

ماه های بعد کمتر کم میکردم چون یکم شل کردم

پیاده روی هم خیلی تاثیر داشت 

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

با دکتر یا بی دکتر هم میشه؟

دکتر 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم