2777
2789
عنوان

یه مشاور درمورد ترازا میگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
عزیزم خودم کارنامه نهای هاشونو دیدم امسال فقط ده درصد اضافه هست کسی ک معدلش۱۸.۷٠میشه تراز کنکورش ۷٠٠ ...

عزیزم ایشون معدلش ۱۹.۵ هست

بعدم شما خودت معدلت ۱۸.۷ شده؟

امسال معدل ۱۸.۷ با تراز کنکور ۷۰۰۰ پیرای ازاد‌ رو به احتمال زیاد میده

اون نمره هایی هم که گذاشتی معدل بالاتر میده تو سایت حساب کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ایشون معدلش ۱۹.۵ هستبعدم شما خودت معدلت ۱۸.۷ شده؟امسال معدل ۱۸.۷ با تراز کنکور ۷۰۰۰ پیرای ازاد ...

پیرای ازاد تهران مثلا پرستاری ازاد تهران و اینا رو نمیده 

شاید بهداشت ازاد اینارو بده

عزیزم خودم کارنامه نهای هاشونو دیدم امسال فقط ده درصد اضافه هست کسی ک معدلش۱۸.۷٠میشه تراز کنکورش ۷٠٠ ...

البته تراز دهی به معدل نیستا،ب تک درسه،من همچین معدلیو با احتساب نمرات بالا توی درستی ضریب دار گفتم 

البته تراز دهی به معدل نیستا،ب تک درسه،من همچین معدلیو با احتساب نمرات بالا توی درستی ضریب دار گفتم

چرا دیگه ببین مثلا معدلو الکی حساب نمیکنن با ضریب حساب میکنن مثلا نمره فارسیو ضربدر یازده نمره زیست ضربدر ده بعد تقسیم بر تعداد میکنی معدل کتبی در میاد

دقیقا ایشونم نمراتی که تو یکی از تاپیکاش گفته اصلا معدل بالای ۱۹ میده با ضریب که حساب شه

من بهمنی دیدم معدلم ۱۸.۷ بین ۸۶۰۰ تا ۹۲۰۰ میگفتاصلا معلوم نیس چطوری باشه یا ماز زده بود بین ۸۷۰۰ تا ...

بعد چجوری به معدل 18.5 میگه بین 8200 تا 8700 یعنی بخاطر 0.3 انقدر تغییر میکنه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن؟