یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی ) ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا وقتی طولانی مدت تو مسیری آرایش کردن اشتباه گرما و آلودگی و ....صورت رو داغون میکنه و آرایشتم پخش میشه چیزی نزن که صورتت رو راحت بتونی بشوری تو این گرما
ولی خب اونجا بری فک نکنم سمت این چیزا بری😂همش یا زیارتی یا برای نهارمیری و زیاد برای استراحت نمیمونن هتل. البته بستگی داره پیاده بری یا با کاروان.
من خودم با اتوبوس دوسال پیش رفتم و تو هتل اقامت داشتبم ضدافتاب همچییی بردع بودم ولی هبچ کدوم استفاذع نکزدم🤣من در حالت عادی بدون ضدافتاب تا سرکوچم نمیرم😂
. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت
هدف از رفتن به کربلا چیه؟ خود امام حسین جلوت حاضر باشه دوست داره آرایش کنی؟؟
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
عراقی ها به شدت تو ایامی که منتسب به اباعبدالله هست، بدشون میاد خانومها رو ارایش کرده ببینن.
این ایام، این مکان حرمت داره. لطفا ارایش نکنید.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401