2777
2789
عنوان

تو الارو کار کردین

379 بازدید | 25 پست

من یک جا میرم کار میکنم حقوی کمه فقط دو روز میرم،دوستم گفت بیا محصولات آرایشی بهداشتی الارو بفروش ،از همینا که از سایت میخری و میفروشی با سود به بقیه 

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سود ک داره ولی باید زبون بریزی و چرب زبون باشی تا بتونی مشتری جذب کنی چون این محصولات گرونن و همه زی ...

اره فکرشو میکنم حوصلشو ندارم ولی هی تبلیغشو میکنه که خوبه و فلان،به نظرت برا خودش نفعی داره؟

اره فکرشو میکنم حوصلشو ندارم ولی هی تبلیغشو میکنه که خوبه و فلان،به نظرت برا خودش نفعی داره؟

بله ک نفعی داره ب ازای هر زیر مجموعه ای ببرن یه سودی براشون میفته بعد تو هم اومدی تو این کار باید برا خودت زیر مجموعه ببری و فک کنم هر ماه یه مبلغ مشخصی باید حتما خرید کنی مثلا یک میلیون دو میلیون چه کسی ازت خرید کنه و چه نکنه باید خرید بزنی تو شرکت

این جور شرکتا مثل شرکتای هرمی میمونه ک باید هی زیرمجموعه ببرن و اینقدر با ذهنت بازی میکنن ک درامد داره و خوشبخت میشی و اگه نیای فلان میشی و اینا ک قانعت کنن 

بله ک نفعی داره ب ازای هر زیر مجموعه ای ببرن یه سودی براشون میفته بعد تو هم اومدی تو این کار باید بر ...

برا همین هی زنگ میزنه که بیا برات توضیح بدم😑

برا همین هی زنگ میزنه که بیا برات توضیح بدم😑

بله عزیزم من چندتا فامیلامون تو اینکار بودن همه مراحلشو بلدم هی هم سعی میکنن ببرنت زیرمجموعه اشون 

وای فک کن فامیلمون ک بعد فوت بابام دیگه ده سالی بود باهاشون رفت و امد نداشتیم زنگ زده بود بهم برای همین کار😅

معلومه که داره درصد میگیره

توام هر کی رو ببری تو اون کار با هر فروشش درصد میگیری

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..