2777
2789

در حالیکه مریم‌میرزا خانی هم بشیم تهش بابت مرگمون یه افسوس چند ثانیه ای میخورن و هرکس به زندگی عادی خودش برمیگرده 

تو هیچ‌موردی هم متخصص نیستیم 

شاید چون از ۷ سالگی یاد نگرفتیم کارای شخصیمونو انجام بدیم همبشه یه نفر نشسته کنارمون کاردستیمونو درست کردت تا مغز و استخون بچگی نتیجه اهمال کاریمونو حس نکردیم همیشه یکی بود عین بازوی کمکی اومد نشست کنارمون کمبودامونو جبران کرد 

در هر حال این هیجانات یهویی فروکش کردن های یهویی اصلا نشانه تعادل نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خداروشکر از اول کسی نبود بهم کمک کنه

چه خوب .

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره چون تهش مرگه نباید زندگی کنیم؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چه ربطی داره چون تهش مرگه نباید زندگی کنیم؟

بیخیال شما نگرفتی

منم همینم

و هیچ جام نرسیدم ۲۸ سالمه

از همه شغلا خوشم میاد البته منظور شغلایی ک جایگاه اجتماعی بالایی دارن 

اما حتی اگر وارد اون شغلم بشم چیزی نمیشم 

ی مدت کاراموزی رفتم ی شرکت بزرک بقدری وسواس داشتم ک عالی تحویل بدم کارامو

ک گاهی زمان کم میوردم یا حتی ی بار انقدر استرس داشتم ک حتی شروعم نکردم اخرشم دست خالی رفتم کلی حرف شنیدم

خستم از خودم

منم همینمو هیچ جام نرسیدم ۲۸ سالمهاز همه شغلا خوشم میاد البته منظور شغلایی ک جایگاه اجتماعی بالایی د ...

دقیقا نشانه های کمال گراییه 

...

اتفاقا این ویژگی ها اصلا ویژگی کمال‌گرا ها نیستکمال گرا از اسمش معلومه دنبال نهایته کماله، یعنی میخو ...

😒😑😐تازه یه مقاله راجع بهش خوندم یه ویدیو یه ساعته راجع بهش دیدم 

منکه کمکی نداشتم ولی با کمال گرایی مدام خودمو سرزنش میکنم 

بابت ادمی که نشدم 

شغلی که نتونستم 

درسی که نمیدونم 

استعدادی که کشف نکردم 

استرسی که کنترل نکردم 

مشکلی که حل نکردم 

و حتی مقایسه ای که کردم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
😒😑😐تازه یه مقاله راجع بهش خوندم یه ویدیو یه ساعته راجع بهش دیدم

یا خیلی سطحی برداشت کردی یا کلا اشتباه برداشت کردی

من خودم کمال‌گرا هستم، سعی میکنم تو همه چیز بهترین باشم و کسی کمکم نکنه، خونه داری بچه داری کدبانوگری همه چی

خودمو خسته میکنم ولی کارامو خودم انجام میدم، خیلی وقتا چون نمیتونم خیلی کارا رو خودم تموم کنم خیلی عصبی میشم خیلی بهم فشار میاد

هدف هام همیشه بلند مدت و کلی هستن

یا کاری رو کلا انجام نمیدم یا صدمو میذارم براش

مثلا اگه بخوام یه غذای خوب و خوشمزه درست کنم باید حتما جارو کنم مرتب کنم همه جارو ظرفارو بشورم

یا خیلی سطحی برداشت کردی یا کلا اشتباه برداشت کردیمن خودم کمال‌گرا هستم، سعی میکنم تو همه چیز بهترین ...

آره روان شناس اشتباه گفته شما درست میگی 

😂

منکه کمکی نداشتم ولی با کمال گرایی مدام خودمو سرزنش میکنم بابت ادمی که نشدم شغلی که نتونستم درسی که ...

👍💙