2777
2789
عنوان

کورتون زده ها کممممک

6555 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

تا حالا کسی دیدین کورتون بزنه برای الرژی فصلی و بدتر بشه؟

همسرم حساسیت داره و شدید شده بود رفتیم دکتر امپول تریامسینولون داد. از همون موقع که زد بدتر کیپ شد . گیج شد تا خود صبح هم ناله میکرد تو خواب بیدار شده بود میگفت هذیون میدیدم. امروزم همش گیجه و یسره میخوابه. احساس میکنم یکم تبم داره. به نظرتون از عوارض کورتونه؟  کسی بوده کورتون بزنه بعدش اینجوری بشه و بهش نسازه؟ اینم بگم تا حالا کورتون نزده بود.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من چند دوره زد ولي الان چندساله مدارا ميكنه با آلرژيش 

اره خیلی الرژی مزخرفه. حالا شوهرم به جا اینکه بهتر شه بدتر سنگین شده. نمیدونم شاید سرماخوردگی بوده با حساسیتش اشتباه گرفتیم و دارو برعکس عمل کرده

شاید حساسیت داره بهتره بره دکتر میشه منو لایک کنی مرسی https://www.ninisite.com/discussion/topic/ ...

عزیزم الان باردارین به سلامتی؟

من حساسیت شدید داشتم خیلی اذیت شدم همه نوع دارو هم استفاده کردم خوب نشدم تا اینکه یکی قطره روغن بنفشه پای کنجد بهم معرفی کرد ی دوره دارو رو هر شب تو بینیم چکوندم بعد چند ماه جواب گرفتم و کاملا خوب شدم

همون موقع مصرف اثر نداشت تا استفاده کاملش

خیلی راضی بودم

امسال ی دونه عطسه هم نداشتم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
من حساسیت شدید داشتم خیلی اذیت شدم همه نوع دارو هم استفاده کردم خوب نشدم تا اینکه یکی قطره روغن بنفش ...

ممنون عزیزم. یعنی روغن بنفشه . و روغن پای کنجد؟

ممنون عزیزم. یعنی روغن بنفشه . و روغن پای کنجد؟

ن روغن بنفشه پای کنجد یه قطره است

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

تو رو خدا ،  تو رو خدا   کورتون نزنید

من آلرژی داشتم تا میرفتم دکتر سریع بهم کورتون میداد(بتامتازون، نیزوپرد، پردنیزولون و...) الان سر استخوان رانم سیاه شده و لگنم تخریب شده ، دائم درد میکشم و توانایی راه رفتن رو از دست دادم😢😢😢 اگه آلرژی دارین پیش دکتر طب اسلامی برین

برای منم دعا کنید

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...