2777
2789
عنوان

بردن بچه به عروسی

228 بازدید | 21 پست

شماهایی که معتقید شاهزاده هاتونو درست تربیت کردید پس این همه بیش فعال که دیوارای تالارو گاز میگیرن کین؟😂😂😂

اگر بدون بچه دعوت کردن نرید خیلی ناراحت میشید؟ خودتونم نرید شام اضافه اومدرو یا میبرن یا میدن به نیازمندی چیزی براشون دعا میکنه

اگرم فک میکنید صاحب مجلس از نبود شما و فرزند بی نهایت با ادبتون ناراحت میشه باید بگم که اگه براش راحتی شما مهم بود راجب نحوه برگزاری مراسمشون ازتون میپرسیدن ، اگر هم تو مراسم هاتون هدیه اوردن ، شما هم هدیتونو ببرید .

من تازه تاپیک پر بازدیدو دیدم ساده ترین اصول انسانیت اداب دان بودنه اینکه بدونید جای کیف و لباس روی میز نیست داخل ساک و تو اتاق پروه

خیلی زشته با این وضع که خودتونید چیزی بلد نیستید بچه دار که شدید هیچ ادعا دارید بچتونم مودبه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چیشدع؟؟؟

کامل گفتم نه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم اصلا بچه بیاد عروسی ک چی بشع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
موافقم اصلا بچه بیاد عروسی ک چی بشع

دقیقا اصلا چه درکی داره

خوابش بهم میریزه

هزارتا چیز میبینه

تو ۹۹ درصد عروسیا مشروب هس اونم میبینه

اگه بنويسن رو كارت خانم و اقا مشكلي نداره

ولي نه كه شما بدوني خيليا چون نميتونن بچه هاشونو تنها بزارن. و ممكنه كلا نيان ننويسي رو كارتت براي اينكه يه وقت عروسيت خلوت نباشه و بعدش بياي طلبكارم باشي كه وااااييييي چرا بچه اوردينننننن

والا ما بزرگسال هامون بیشتر آبرو ریزی میکنن برای همین اتفاقا بچه ها باشن بهتره😂😂🤦🏻‍♀️

وای😂😂😂😂

اگه بنويسن رو كارت خانم و اقا مشكلي ندارهولي نه كه شما بدوني خيليا چون نميتونن بچه هاشونو تنها بزارن ...

خود من تو کارت نوشته بودم فک کنم همه اومدن حتی نفهمیدم کی نیومد انقد زیاد بود دعوتیم به چشم نیومد😂

کامل گفتم نه

الان میرم تاپیک پربازدید رو میخونم 

نخونده بودم

اما من کلا خضلتم اینجوریه که هرجایی برم چه عروسی چه مهمونی بچمو‌کنار خودم نگه میدارم‌نمیذارم جایی رو بهم بریزه

اینکه یکی عروسیش میگه بچع هارو نیارید دیگه صاحب مجلسه نمیشه ایراد گرفت هزینه داده خرج کرده ،دیگه اگه دوست داشتیم بدون بچه میریم نداشتیم هم نمیریم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

امااا دیدم کسایی که بچشون رو‌جمع نمیکنن

چه توعروسی ،چه خونه دیگران ، بچش داره رو تخت میپره رو‌مبل میپره ، بدون اینکه بچشو‌بگیره 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
الان میرم تاپیک پربازدید رو میخونم نخونده بودماما من کلا خضلتم اینجوریه که هرجایی برم چه عروسی چه مه ...

بیچاره صاحب مجلس که علم غیب نداره بعدم یکی بچه بیاره یکی نیاره خیلی بد میشه