2777
2789
عنوان

یجا اومدم مهمونی صاحبخونه گفت صبح سوسک کش زدم٬ من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا عزیزم؟ اخه من شنیده بودم اسپره ی دافع حشرات ضرر دارن برای زن بارداراز شانسمه والا🫠

نه عزیز من الان اسپری دافع هیچ ضرری برای انسانها و خانمهای باردار نداره نگران نباش،هرچیزی رو باور نکن از این چرت و پرتا در طول بارداری زیاد میشنوی ول کن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نه عزیز من الان اسپری دافع هیچ ضرری برای انسانها و خانمهای باردار نداره نگران نباش،هرچیزی رو باور نک ...

وای خدا ازدهنت بشنوه فدات شم 

دلم بالا اومد یکم

یعنی وقتی ادم بارداره مدام تو شرایط استرس زا قرارمیگیره حتی سر چیزای کوچیک و پیش پا افتاده

وای خدا ازدهنت بشنوه فدات شم دلم بالا اومد یکمیعنی وقتی ادم بارداره مدام تو شرایط استرس زا قرارمیگیر ...

خدانکنه عزیزم خودمم تو این شرایط بودم ولی این استرسا سمه واسه بچه مخصوصا سه ماه اول خیلی باید اعصاب آرومی داشته باشی پس توجه به هر چرت و پرتی نکن،الهی به سلامتی بغل بگیریش

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خدانکنه عزیزم خودمم تو این شرایط بودم ولی این استرسا سمه واسه بچه مخصوصا سه ماه اول خیلی باید اعصاب ...

خداخیرت بده اره واقعا سمه خداکنه آدم بتونه خودشو کنترل کنه

انگار این دوران ضریب استرس ده ها برابر بالا میره😅

فدای دعای خیرت خدا بچتو برات نگهداره❤️