2777
2789
عنوان

کیا گوشواره میخی دارن یا داشتن

94 بازدید | 10 پست

امشب خریدم اولین باره

طلافروشه بهم ازین قفلای پستونکی پلاستیکی داد

گفت بزن نیوفته

ولی خیلی زشت شد با قفل

درش اوردم قفلشو

من خیلی فعالیت دارم باشگاه میرم و میدوم

بنظرتون ممکنه بیوفته؟

سه تا سوراخه گوشم بعید میدونم بیوفته نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مبندازم اکثرا موقع کافه و ... تو باشگاه بنظرم حلقه ای بنداز

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من بخیه ای می نداختم یه مدت طولانی قفل نداشت نیفتاد ولی توی گوشم خیلی حرکت می کرد سر و تهش کشیده میشد اما هیچ وقت جوری نبود که بیفته فقط باید مدام مرتبش می کردم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
نیوفتاده تاحالا؟حلقه ای داشتم دادم بجاش اینو‌گذفتم🥲💔

کاش، عوض نمیکردم احتمال گم شدنش خیلی هس 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^