2777
2789
عنوان

داداشتون میدونه کی پریود میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 131 پست
من و برادرم دو قلو هستیم متوجه میشه ‌‌‌.... وقتی اون ناراحتی داره یا جایش شکسته اگر پیشم نباشه متوجه ...

عزیزم😍

دخترعموهای منم اینجورین دوقلو هستن 

پریود هاشون توی یه تاریخه 

یکی شون ناراحت بشه اون یکی بی دلیل دلش میگیره 

با اینکه خیلی از همدیگه دور هستن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

پسرم میدونه ،۲۰ سالشه، خیلی وقته که پدرش زمانش رو بهش میگه تا بیشتر مراقبم باشن،

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم ۲۲ سالشه

من متاهلم

گاهی فک‌میکنم میفهمه به روی خودش نمیاره

یه دوستی دارم داداش ۴۰ سالشه

متاهله 

خیلی راحتن 

مثلا میگه امروز خونریزی م زیاد بود جنس هارو نچیدم(دوستم مغازه داره)

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
تهدید ب تجاوزش چی،اون تخم سگ تراز این حرفاس

یا خدا چن سالته اون چن سالشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نه بخدا، سر هرنواربهداشتیم اذیت میشم چون بابام نمیزاره بریم منو مامانم باهم بخریم.خداروشکر من ک سال ...

هر وقت میای خونه براش بخر بیار . یا خرید انلاین کنین تایمی که بابات خونه نیست تحویل بگیرید

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

قبلا تو تاپیک دیگه هم گفتم و کلی هم لایک خورد

من برادر نداشتم

ولی تو خانواده ما این مسائل بسیار عادی بود عین سرماخوردگی

بابای خدابیامرزم هوامونو داشت، حتی باهامون شوخی می کرد و خودش برامون پد هم می خرید جزو بقیه خرید خونه خیلی عادی

هیچ وقت احساس نکردم که این مسائل باعث شرم هست

و البته هیچ کجا هم جار نمی زدیم

الانم پسرم از دخترم کوچیک تره ولی اونم خیلی عادی می دونه در این مورد

من و برادرم دو قلو هستیم متوجه میشه ‌‌‌.... وقتی اون ناراحتی داره یا جایش شکسته اگر پیشم نباشه متوجه ...

چطور متوجه میشه؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

عزیزم😍دخترعموهای منم اینجورین دوقلو هستن پریود هاشون توی یه تاریخه یکی شون ناراحت بشه اون یکی بی دل ...

اره اکثرا دو قلو ها همینن🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

داداش که ندارمولی بابام قبلا واسه نماز بیدارم میکردخو وقتی پریود بودم بگم چی میگفتم نماز ندارم😂😢فق ...

واییی مادرمم یه همچین خاطره ای داشت😂😂😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁