2777
2789
عنوان

نگران دوقلوهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 55 پست
ببین یه سهمیه ای هست برای دوقلو ها که اگر یکیشون قبول بشه دومی یه درصدی از نمره آخرین نفر پذیرفته شد ...

نه عزیزم برا همساناس فقط ک برن تو یه مدرسه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

از این اتفاقا زیاد افتاده برامون در نهایت کنار میای همبن

امیدوارم 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جنسیت متفاوت هم من دیدم، بپرسید

زمان ثبت نام ثبت نشد عزیزم 

اصلا نداره واقعا نداره خودم ده بارتاحالا باهاش حرف زدم خودم داداشم دائم بهش میگیم ک پشیمونیم جو خونم ...

خب پس متاسفانه مشکل از جو خانواده است 

رک و پوست کنده به خانواده بگید اینکار چه عواقب وحشتناکی داره. 

خانم دکتر نباشه ، بشه خانم مهندس ، خانم خیاط یا هرچیز دیگه ای مشکلی نداره که .

بعد از سمتی بهش هم بگید اینده پزشکی توی این عصر روی آبه، چون الان دنیا داره به سمت حذف انسان و تولید و ساخت ربات ترکیب شده با هوش مصنوعی می‌ره . که البته خیلی وقته این کار شروع شده . 

خب پس متاسفانه مشکل از جو خانواده است رک و پوست کنده به خانواده بگید اینکار چه عواقب وحشتناکی داره. ...

نه منظورم اینه که میگیم شغل دولتی خوب نیست وشغل ازاد بهتره کلا خانواده طرفدار شغل ازادن 

نه منظورم اینه که میگیم شغل دولتی خوب نیست وشغل ازاد بهتره کلا خانواده طرفدار شغل ازادن

من اشتباه فهمیدم ، خب اینطوری خیلی خوبه که، خواهرتون باید قبول کنه،  همسایه ما شغل همسرش آزاده الان خونه صد و سی متری خرید با ماشین دو میلیاردی ، اون یکی خیاطه اما انقدر معروف شده ، از کشورهای دیگه ایرانی ها با ساک پر از پارچه میان به دلار باهاش حساب میکنن بر میگردن . اینا رو بهش بگید شاید صرف نظر کرد یا حداقل استرسش کم شد 

من اشتباه فهمیدم ، خب اینطوری خیلی خوبه که، خواهرتون باید قبول کنه، همسایه ما شغل همسرش آزاده الان ...

مرسی از راهنماییات عزیزم خیلی لطف کردی ایشالا که باب میلشون بشه 

بچه هایی که از خودمون خیلی کوچیکترن، حکم بچه رو برای ماها دارن. نگرانی شما رو درک میکنم. مثل مادر پا به پای بچه ها استرس دارین و نگرانین.

امیدوارم زودتر جواب دلبخواهشون رو بگیرن و یه دو سه هفته، به دل خوش، فقط بخورن و بخوابن و تفریح کنن. فارغ از درس و مدرسه و فکر آینده. بی خیاااااااالللللل!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بچه هایی که از خودمون خیلی کوچیکترن، حکم بچه رو برای ماها دارن. نگرانی شما رو درک میکنم. مثل مادر پا ...

واقعا امیدوارم

مرسی مهربون ممنون🌹🌹