2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

234 بازدید | 11 پست

دیشب خونه کادر شوهرم بودیم.یه دفه برادر شوهرم که مجرده به جاریم گفت یه بار که رفتم خواستگاری تقریبا فهمیدم دخترا چه جورین(اخه خواهر نداره).من گفتم مگه رفتی خواستگاری؟کی که ما نفهمیدیم؟ گفت موقع زایمانت بود شما  روزای اول مشغول بچه داری بودی.البته برادر شوهرم از دختره خوشش نیومد. حالا اینا که منو ادم حساب نکردن به خاطر کارشون نباید ناراحت بشم؟ حق دارم ناراحت بشم.یا ناراحتیم بی مورده؟

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق دعری ناراحت بشی ولی نه انقد که خودت اذیت بشی ولشون کن هرجوری رفتار کردن تو ام همونجوری باهاشون باش بعدا که گلایه کردن بگو مثل خودتون شدم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

شوهرت هم خبر نداشته؟؟

خاستگاری برادرش نرفته یعنی؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

به نظر من حق نداری ناراحت بشی .خب حالا رفتن خاستگاری یه جلسه بوده نرفتن که عقد کنن شاید ده بار دیگم برن خاستگاری هی بیان به شماهم بگن.....اگ از اشناهای شما باشن و شما بشناسیدشون بهتره از لحاظ تحقیق قبلی به شماهم بگن وگرنه لزومی نداره ب نظرم

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   

اینته شما اطلاع نداری  خیلی مهم نیس فک میکنم  جدیدا خیلی علنی نمیکنن  واسه حرف و حدیثایه بعدش ولی اگر همه میدونن و   فقط شما در مریان نیستی اره ولی نه اونقد مهم که بخوای بهش فک کنی   بیخیالی طی کن 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔