2777
2789

بگین چی بوده اون بدبختی 

و چطوری خودتونو نجات دادین 

خودم هیچی چون میخوام از تجارب بقیه استفاده کنم 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

وابستگی مالی به خانواده 

افتادم تو جهنم بی پولی ولی از اون یکی جهنم بهتره😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نجات ندادم

نمیدونم چرسکوت و صبر و تحمل

با اینکه میدونم ارزشی هم نداره اینکار

ولی باز ادامه میدم!

مقصر خودمم

البته کم کم شاید بهترش کردم ولی چه فایده

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

من ولی نمیتونم قضیه رو باز کنم 😂

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

خودم که کاره ای نبودم توی نجات خودم کار خدا بود 

ولی جهنم خونه ی پدری بود که با اجبار و زور خوشون شوهرم دادن توی ۱۴ سالگی 

شوهرم اوایل خوب نبود ولی الان واقعا خوشبختمو در آرامش

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
در جهنمی به اسم خونه پدری میسوزم فقط

اخ منم 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
وابستگی مالی به خانواده افتادم تو جهنم بی پولی ولی از اون یکی جهنم بهتره😂

اره خیلی آفرین بهت

نجات ندادمنمیدونم چرسکوت و صبر و تحملبا اینکه میدونم ارزشی هم نداره اینکارولی باز ادامه میدم!مقصر خو ...

هعی منم منم 

اره خیلی آفرین بهت

😘😘👍

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

جهنم به بدترین شکل ممکن بود

هنوزم کامل بهبود پیدا نکردم ولی بهترم

ــ اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

از محیطی که هستم که خیلی خودمو کشوندم بالا و رفتم خوابگاه ی استان دیگه همچنان در تلاشم حداقل الا ...

افرین بهتت