2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر وارونه تکون میدم تو دهنم تا تسلیم شه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اگه ناز داری و با کلاسی وقتمو تلفت نکنم و اگه مثل من بی کلاسی بگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

گردنم درد گرفته از بس بالا گرفتم در نمیاد لعنتی

😂قوطی رو پاره کن 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

برعکسش کن بیاد نزدیک سوراخش با انگشت کوچیکه آروم درش بیار

نه واقعا اونطوری نمیشه. الان قوطی رو پاره کردم دقیقا شش تا تکه کوچیک آناناس تهش بود ای جان چه زندگی هیجان انگیزی 🤩

نه بابا منم بی کلاسم بگو

اخراش که شد باید قوطی رو سانریفوژ بزنی و حشتناک تا ابهای باقی مونده با تکه ها کاملا مخلوط باشن و یکباره صورتتو سمت اسمون بگیری و قوطی رو خالی کنی دهنت و احتمالا یکی دو تا دونه میمونه باید سرتو پایین بگیری نفس بکشی و دوباره سمت اسمون بگیری سوراخ مقابل دهنت و قوطی کج سمت سوراخ باشه یعنی سوراخ انتهای قوطی قرار بگیره بعد محکم و بی رحمانه میزنی به بدنه قوطی تا تکه یا تکه های اخر بیفتن نزدیک سوراخ و با حس ششمت محل تکه ها رو حس کنی و بازم بزنی به قوطی تا از سوراخ خارج بشن چند بار تکرار کنی عمرا دونه میوه از دستت در امان بمونه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .