2777
2789

من به شخصه اصلا برام مهم نیست چه توی ازدواج چه توی نوع پوشش با اینکه خانواده مذهبی هستیم ولی خداروشکر خودم صلاح خودمو میدونم بد هم نشدم راه درست و میرم بماند که بخاطر ی تارمو فلان برچسب بی حیا بودن بهت میزنن که بخاطر افکار پوسیده شون هست کاری نداریم ولی درکل چقدر حرف مردم تو زندگیتون تاثیر داره یا کلا به ی ورتون هست!؟ مامان من به شخصه خیلی اهمیت میده و خودشو میکنه زیر ذره بین مردم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه خودمبابام بخاطر همین نفرینم میکنه چون اونجور که خاست نشدم تو کل فامیل از هرنظر هم بهترم

گلم بحث پدرومادرولافرق میکنه،اگه خواسته اس معقوله یکم به دلش راه بیا،جای دورنمیره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
هیچیمن راه درست رو میرم .خوششون نیاد به درک😑مردم از خدای خودشونم راضی نیستن!! بعد از ما راضی باشن؟

دقیقا 👍👌😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
این تفکرات واسه عهد بوق بود الان اپدیت شدن اکثرا بی خیال حرف مردمن

واقعا موافقم 👍👌خداروشکر دیگه مثل قدیما نیست 

راه خودمبابام بخاطر همین نفرینم میکنه چون اونجور که خاست نشدم تو کل فامیل از هرنظر هم بهترم

عزیزم بابات ازت چی میخواد 

مذهبیه روزه و نماز و حجاب و...

الهی مثل مامان من ، ما خانواده مون کلا مذهبی خشک هستن 

ولی این انتخاب و زندگی خودته خودت باید تصمیم بگیری دوست داری چیکار کنی و کسی نمیتونه ترو مجبورت کنه به کاری که نمیخوای تو حق تصمیم گیری داری و اونا هم موظف هستن به تصمیمات و خواسته های تو احترام بزارن و برات ارزش قائل باشن نه اینکه بخوان از اینو اون تقلید کنن و بخوان ترو هم همونطور بار بیارن تو خودت عاقل بالغ و باشعوری پس راهی که فکر میکنی درسته رو برو ببین تجربه کن و گوش بده همین هیچ اجباری نیست زندگی دنیا دوروزه هرجور دوست داری زندگی کن