2777
2789
عنوان

ازواج سنتی بهتره یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنتی که شمسی خانم واقدس خانم طبق میل سلیقه شخصیشون کسیو انتخاب میکنن که بیا این بهترین ادمه و مجبور میکنن طرفو فاجعست.

من خودم دلم میخواد اول عاشق باشم با سختی ها قدرشو بدونم برای روزای زیر یک سقف رفتن،بدونم چقدر احساس و تلاش کردم تا ب این ادم و خونه زندگی رسیدم

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

سنتی که شمسی خانم واقدس خانم طبق میل سلیقه شخصیشون کسیو انتخاب میکنن که بیا این بهترین ادمه و مجبور ...

خداروشکر مامان من حالا اینطوری نیست ولی بقیه خانواده مون پدر بزرگ پدری م اینا عمه هام خاله م ازدواج همه سنتی 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اینا همش جزییاته اونیکه باید شوهرت بشه میشه به چیزای مهم تر فکر کن متاسفانه مغز ادما رو بردن سمت فرع ...

ازدواج هم بخشی از ی زندگیه عزیزم کلی گفتیم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
مگه اینکه کسی چشمو بگیره😂

عشق واقعا مهمه و اینو خیلی قبول دارم من خودم الان عاشقم 😂

عشق واقعا مهمه و اینو خیلی قبول دارم من خودم الان عاشقم 😂

من عاشق هرکی شدم فرسنگ ها ازم دور شده اسم عشق و عاشقی هم منو به خنده میندازه

اگر بخام ازدواج کنم فقط منطق رو در نظر میگیرم اینکه میگم چشمم کسی رو بگیره یعنی اون شخص آدم زندگی باشه 

وگرنه عشق و عاشقی توبه برای من

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

حالا من چند ساله عاشق یه نفر هستم ولی اون منو نمیشناسه و ندیده بالاخره ناشناس بهش پیام دادم

سلام من تقریبا یک ماه پیش تو تالار عروسی دیدمت ازت خوشم اومده میخواستم بدونم کسی تو زندگیت هست؟

گفت عروسیه فلانی؟ گفتم آره

گفت کسی تو زندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

خب الان اینجا منظورش چیه؟

حالا من چند ساله عاشق یه نفر هستم ولی اون منو نمیشناسه و ندیده بالاخره ناشناس بهش پیام دادمسلام من ت ...

شاید دپرس افسرده ست یا شایدم حوصله تو رابطه رفتن نداره ادما باید عاشق باشن 

من عاشق هرکی شدم فرسنگ ها ازم دور شده اسم عشق و عاشقی هم منو به خنده میندازهاگر بخام ازدواج کنم فقط ...

عشق یه طرفه نه عزیزم، دوطرفه یکی از دوستای من مذهبی هست مجازی هم هست البته ولی عاشق یکنفره که اون اصلا حتی بهش فکر هم نمیکنه ولی این ولکن نیست و حتی اون مرده کلی هم بهش بد و بیراه گفته بارش کرده ولی نمیدونم چرا این ولکن نیست و اون خیلی از دوست من بدش میاد بخاطر نچسب بودنش من خودمم چندبار نصیحتش کردم ولی نمیخواد بیخیال شه منم دیگه گفتم بمن مربوط نیست 

عشق یه طرفه نه عزیزم، دوطرفه یکی از دوستای من مذهبی هست مجازی هم هست البته ولی عاشق یکنفره که اون اص ...

من تو زندگیم دوبار از کسی خوشم اومد 

به هیچکدوم نگفتم دوسشون دارم

اولی بعد چند سال خودش اومد پیشنهاد داد بهم ولی دیر شده بود دیگه هیچ حسی بهش نداشتم دومی هم که نگفتم بهش. خیلی دعا کردم بشه نشد منم فراموشش کردم دیگه حسی بهش ندارم اصلا

ببین فکر نکنی زود دست کشیدم اولی عشق دوران بچگیم بود از 10 تا 18 سالگی بهش فکر میکردم و دیگه فراموشش کردم.19 سالگی عاشق یه پسره تو فامیلمون شدم تا همین چند ماه پیش هم عشقش تو دلم بود اما فهمیدم دیگه باید فراموش کنم ( یه ماه دیگه 24 سالم میشه)

هرچی هم خاستگار داشتم بخاطر همین عشق کوفتی رد کردم 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷